Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek lesz még esély az...

Szerintetek lesz még esély az én életemben, hogy melegként gyereket vállaljak?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, 11. osztályos. Meleg vagyok, de én is úgy képzelem el a jövőmet, mint a heteró osztálytársaim. Érettségi, egyetem, munka, autó, ház, párkapcsolat, gyerekvállalás.

Jó lenne, ha ilyen 30 éves korom környékére már összejönne minden, viszont nem tudom, hogy fog-e addig javulni a helyzet, tehát fogadhatunk-e örökbe addigra már.

Van esély szerintetek, hogy javuljanak a dolgok? Vagy semmi értelme küzdeni, úgyis mindig másodrangú állampolgár leszek?

2023. márc. 13. 14:59
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/113 anonim ***** válasza:
75%
#88 mi lenne? Most mindent rendeljünk alá annak, hogy a környezet mit gondol?
2023. márc. 19. 17:37
 92/113 anonim ***** válasza:
41%
#89: De a környezet szemében ez nem normális, és soha nem is lesz az. Tehát a gyereket mindig is szekálni fogják érte. Azon kívül, a normális az, ha azt látja, hogy apa és anya szereti egymást, nem az, hogy apa és apa, vagy anya és anya szeretik egymást. Ez már eleve deformálja a szexualitásról alkotott képét.
2023. márc. 19. 17:39
 93/113 anonim ***** válasza:
68%
#91: Nem kell, ha azt akarod, hogy a gyereknek szar legyen.
2023. márc. 19. 17:39
 94/113 anonim ***** válasza:
29%

#92 normális környezetben ahol nem tanítják a homofóbiát (mivel senki sem születik homofóbnak), ott nem lesz gond. Ez sima értelmi szintbeli kérdés.

#93 csak az értelmileg korlátolt közösségek. Amúgy hol a határ? Hogy mibe hagyjuk hogy a csőcselék beleszóljon? Hogy milyen könyveket olvasok? Milyen zenét hallgatok? Milyen emberekkel barátkozok? Milyen ruhát hordok? Milyen házban élek? Milyen színűre festem a falakat? Hova megyek nyaralni? Milyen hajat vágatok? Nem. Van ami magánügy, és abba k*vára semmi beleszólása nincs annak, hogy “jajj de mit fognak szólni az emberek?” Nem mindenki előítéletes poros kis faluban él, teccik tudni.

2023. márc. 19. 17:45
 95/113 anonim ***** válasza:
34%
#92: Ez nem igaz, az emberbe nincs belekódolva, hogy márpedig ezt nem tudja elfogadni. Más országokban sincs ebből probléma. Ha a társadalom jelenleg tévesen reagál valamire, akkor nem az a megoldás, hogy ráhagyjuk, sőt még tápláljuk is ezt a rossz beidegződést, hanem hogy megpróbáljuk elmagyarázni, hogy alaptalan az ellenszenve bárkinek is, mert egy gyereknek még mindig jobb lenne egynemű szülőknél, mint árvaházban.
2023. márc. 19. 18:03
 96/113 anonim ***** válasza:
63%

Emberek!

Nem, hogy meg kérdeznétek inkább egy olyan gyereket, akiknek a szülei melegek.

Inkább itt találgattok, a helyett, hogy gondolkoznátok.

Nem a saját hülye homofób agyatokkal kéne, hanem át kéne gondolni, hogy nem csak ti éltek a világban.

2023. márc. 19. 19:30
 97/113 anonim ***** válasza:
18%
Akinek a szülei melegek.... lapozz már fel egy biológiakönyvet kérlek szépen főleg az emberek szaporodásáról....
2023. márc. 19. 19:38
 98/113 anonim ***** válasza:
72%
#97: Nevelőszülőkre gondolt, nem mintha ezt nem tudnád te is. Egyébként ha már itt tartunk, biológiailag semmi akadálya annak sem, hogy egy homoszexuális férfinak és nőnek legyen egy közös gyereke.
2023. márc. 19. 19:42
 99/113 anonim ***** válasza:
67%
Nevelőszülők meg előbb ki lettek már beszélve, hogy bizony egy oylan gyereknek ahol két azonos nemű a " szülő " az ki lesz téve a emgkülönböztetésnek.
2023. márc. 19. 19:47
 100/113 anonim ***** válasza:
3%
#99: Erre érkezett a 95-ös válasza.
2023. márc. 19. 19:50
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!