Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek lesz még esély az...

Szerintetek lesz még esély az én életemben, hogy melegként gyereket vállaljak?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, 11. osztályos. Meleg vagyok, de én is úgy képzelem el a jövőmet, mint a heteró osztálytársaim. Érettségi, egyetem, munka, autó, ház, párkapcsolat, gyerekvállalás.

Jó lenne, ha ilyen 30 éves korom környékére már összejönne minden, viszont nem tudom, hogy fog-e addig javulni a helyzet, tehát fogadhatunk-e örökbe addigra már.

Van esély szerintetek, hogy javuljanak a dolgok? Vagy semmi értelme küzdeni, úgyis mindig másodrangú állampolgár leszek?

2023. márc. 13. 14:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/113 anonim ***** válasza:
66%

#41: "Nem vagy homofób de másokat csípőből elítélsz. Öcsém, végtelenül szánalmas vagy."

Kizárólag azt ítélem el, ha valaki másokat elítél, illetve gyűlölködik.

"Nem Te vagy egyszemélyben a fejlődés akadálya (el se hiszem, hogy egy állítólag felnőttnek tényleg mindent el kell magyarázni) hanem az ilyen tipusú - hogy mondjam finoman - nem túl magasan képzett és nem túl intelligens emberek."

Ahogy én sem, úgy az ilyen típusú emberek összessége sem a fejlődés akadálya. Több kutatás is bizonyítja, hogy a homofóbok általában kevésbé intelligensek. Egyébként magasan képzett vagyok.

"Nem akarod a kérdezőt örökbefogadni? Kb. egy szinten vagytok."

Nem áll szándékomban senkit örökbe fogadni.

2023. márc. 13. 16:56
 42/113 anonim ***** válasza:
8%

Egyébként magasan képzett vagyok.

:)))))))))))))))))))))))))))))))))

Ez az Évezred vicce:))

Te is nálunk dolgozol a NASA-ban?

Te vagy a másodikról a kockásinges atomtudós:)))))

Te kezdtél ítélkezni te szerencsétlen

2023. márc. 13. 17:00
 43/113 anonim ***** válasza:
78%
Anyám, mégis igaza lehet a kutatásnak ami szerint a homofóbok mentáslis betegek. Ennyi gyűlölködő idiótát..
2023. márc. 13. 17:08
 44/113 anonim ***** válasza:
38%
#46: Nem vagyok atomtudós. Szerintem a hozzászólásaid és a stílusod magukért beszélnek, nincs szükség arra, hogy bárki ítélkezzen fölötted.
2023. márc. 13. 17:09
 45/113 anonim ***** válasza:
26%
48 Ha nincs rá szükség, miért ítélkeztél?
2023. márc. 13. 17:10
 46/113 anonim ***** válasza:
31%
#49: Nem ítélkeztem, mindössze közöltem a kutatások eredményét arra reagálva, hogy szerinted nem vagyok intelligens.
2023. márc. 13. 17:13
 47/113 anonim ***** válasza:
77%

Nem kell örökbe fogadni, 10 év mulva, megoldják hogy két férfinek is lehesen gyereke. Addig el kell takarítani az országból a náci fideszt, és semmi akadálya nem lesz, hogy a melegek gyereket vállaljanak, neveljenek.

[link]

"Az Oszakai Egyetem kutatói szerint a jövőben talán két férfinak is lehetne ily módon saját gyereke."

2023. márc. 13. 18:38
 48/113 anonim ***** válasza:
39%
Én miattam fogadjatok örökbe, de akkor viszont végre legyen békénhagyva az átlagember a melegpropagandával, mert már nagyon elegem van, hogy minden filmben, sorozatban, reklámban stb. ezzel találkozni.
2023. márc. 13. 19:42
 49/113 A kérdező kommentje:

"Az Oszakai Egyetem kutatói szerint a jövőben talán két férfinak is lehetne ily módon saját gyereke."

Szerintem ez csak a leggazdagabbaknek lesz elérhető. Én mentőápoló szeretnék lenni, a párom meg tanárképzésre akar jelentkezni, úgyhogy valószínűleg mi nem leszünk az a réteg, akinek ez elérhető lesz.

2023. márc. 13. 19:42
 50/113 anonim ***** válasza:
29%
#53: Ezt viszont etikai okokból tiltanám. Nagyon nem normális, hogy ilyenekkel szórakoznak a tudósok. Még a végén méhet is ültetnek be férfiba, aztán kész az agybaj. A természettel senki ne szórakozzon.
2023. márc. 13. 19:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!