Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek lesz még esély az...

Szerintetek lesz még esély az én életemben, hogy melegként gyereket vállaljak?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, 11. osztályos. Meleg vagyok, de én is úgy képzelem el a jövőmet, mint a heteró osztálytársaim. Érettségi, egyetem, munka, autó, ház, párkapcsolat, gyerekvállalás.

Jó lenne, ha ilyen 30 éves korom környékére már összejönne minden, viszont nem tudom, hogy fog-e addig javulni a helyzet, tehát fogadhatunk-e örökbe addigra már.

Van esély szerintetek, hogy javuljanak a dolgok? Vagy semmi értelme küzdeni, úgyis mindig másodrangú állampolgár leszek?

2023. márc. 13. 14:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/113 anonim ***** válasza:
13%

#32 Ha a deviánsokat elitélni homofóbia, ám legyen.

"Ennél több eszem van" - ez sajnos nem látszik, mert egy csomó olyan dologra reagáltál válaszként, ami korábban fel sem merült.

A hozzád hasonló korlátoltak miatt nem halad ez az ország, mert értelmesnek hiszed magad.

2023. márc. 13. 16:11
 32/113 anonim ***** válasza:
79%

Emberek!

Miért kell álltalánosítani, hogy az összes meleg egy propagandista, idióta?

Aki tényleg normális emberként szeretne élni, es rendesen a társadalomhoz tartozni, az olyanokat mint akik a Pride on vannak, szintúgy elítélik, mint a heterók.

A legtöbb olyan ember, aki kint van a Pride on, az nem tényleges meleg, vagy transz nemű, hanem egy magamutogató idióta. És az összes többi olyan ember is, aki melegnek mondja magát és rá erőlteti a többi emberre.

Én egy meleg 23 éves, lassan 24 éves fiú vagyok, aki igen is ugyan úgy szeretne magának egy kisgyermeget mint bármelyik másik, heteró embertársam.

Én nem nyomom a többi ember szályába azt, hogy meleg vagyok. El mondom annak akinek kell, és kész, ha elfogadnak, akkor el,ha nem, akkor nem.

Ennyi, és ezzel nem lehet mit kezdeni.

De az, hogy egy ilyen kérdést egyből negatívan, és hazugságnak kell látni, az híhetetlen.

Egy 17 éves fiú, igen is gondolkozhat gyereke.

Nekem nem egy osztálytársam már eltervezte akkor, hogy lesz gyereke, hogy fogják hívni, nagyjából mikor tervezi. És ez szerintem a normális emberi gondolkozás.

És az az utálkozó, negatív emberi hozzáállás, ami a melegekkel, illetve a többi, nem heteró nemi identitású emberrel van, az borzasztó.

És tudom, hogy ezt a kommentet is szájbarágásnak fogja a jomofób társaság gondolni.

És én igen is, ugyan úgy szeretnék gyereket, mint bárki más. És én remélem, hogy itt valaha megfog változni abba az irányba ez az egész, hogy a PC kultúra nem le tolni akarja a társadalomnak a torkán azt, hogy fogadják el a melegeket, hanem inkább nem a középpontba helyezni, és inkább az élettel foglalkozni.

Ebben a világban már sajnos nincs elfogadás a többi ember felé, legyen az bárki.

Már egy kicsit is rosszul áll a másik haja, vagy nem áll jól a cipője, stb...

Egyből megy az utálkozás és az itélkezés.

El kéne fogadni mindenkit úgy ahogy van. És nem azzal törődni, hogy mások milyenek, hanem azzal, hogy mi milyenek vagyunk.

Aki csak kritizálni tud, annak a lelki világában, saját magában, valami hatalmas baj van.

Én igen is támogatom, és remélem, hogy pozitív irányba fog menni minden a melegekkel kapcsolatban.

2023. márc. 13. 16:11
 33/113 anonim ***** válasza:
64%

Szóval nem lehetetlen, csak kicsit bonyolultabb.

[link]

2023. márc. 13. 16:12
 34/113 A kérdező kommentje:
Azért gondolkodom ilyeneken, mert ha a szüleim megtudják, hogy nem vagyok heteró, 100%, hogy kitagadnak, akkor nem lesz családom. Egyedül lenni a világban meg sz*r dolog, úgyhogy jó lenne minél hamarabb saját család. Csak ha itt esélytelen, akkor lehet, hogy inkább külföldi egyetemre kéne mennem, akkor könnyebb lenne kinn maradni
2023. márc. 13. 16:13
 35/113 anonim ***** válasza:
6%

#34: Nem tudom, hogy milyen csomó dologról beszélsz, két hozzászólást írtam, mindegyikben általad felvetett dolgokra reagáltam.

Általában azok az országok haladnak, ahol a "hozzám hasonlóak" élnek. Úgyhogy nem gondolom, hogy én lennék a fejlődés akadálya. Mindegy, szerencsére egyre kevesebb van a hozzád hasonlókból Magyarországon is.

2023. márc. 13. 16:15
 36/113 anonim ***** válasza:
74%

Kérdező: Ha tényleg kíváncsi vagy a válaszra is, akkor legközelebb a Gyermekvállalás/Örökbefogadás kategóriába írj. Bár a jövőt ők sem látják, szóval az a része már inkább Ezotéria...

Ha csak össze akarod ugrasztani a jónépet, akkor tökéletes helyen van a kérdés! :D

2023. márc. 13. 16:23
 37/113 anonim ***** válasza:
11%

38 Nem vagy homofób de másokat csípőből elítélsz. Öcsém, végtelenül szánalmas vagy. Nem Te vagy egyszemélyben a fejlődés akadálya (el se hiszem, hogy egy állítólag felnőttnek tényleg mindent el kell magyarázni) hanem az ilyen tipusú - hogy mondjam finoman - nem túl magasan képzett és nem túl intelligens emberek.

Nem akarod a kérdezőt örökbefogadni? Kb. egy szinten vagytok.

2023. márc. 13. 16:24
 38/113 anonim ***** válasza:
23%
Nagyon remélem, hogy nem. Van itt baj azon kívűl is bőven.
2023. márc. 13. 16:44
 39/113 anonim ***** válasza:
3%
Ho ho ho, homofóbok, homofóbok, homofóbok.
2023. márc. 13. 16:47
 40/113 anonim ***** válasza:
63%

Az orszagban nagyon nehezzen. Mert ha sikerul is, ilyen idiotak kozott lenni, felnőni és felnevelni egy gyereket.

Valamint felnőtt melegként egy hasonlo életcélú tarsat talalni, lehet nehezebb lesz mint gondolod.

Viszont ha jol helyezkedsz majd el az életben, akkor nagyon szuper is lehet neked. Én sok szerencsét kívánok neked. 😊

2023. márc. 13. 16:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!