Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek lesz még esély az...

Szerintetek lesz még esély az én életemben, hogy melegként gyereket vállaljak?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, 11. osztályos. Meleg vagyok, de én is úgy képzelem el a jövőmet, mint a heteró osztálytársaim. Érettségi, egyetem, munka, autó, ház, párkapcsolat, gyerekvállalás.

Jó lenne, ha ilyen 30 éves korom környékére már összejönne minden, viszont nem tudom, hogy fog-e addig javulni a helyzet, tehát fogadhatunk-e örökbe addigra már.

Van esély szerintetek, hogy javuljanak a dolgok? Vagy semmi értelme küzdeni, úgyis mindig másodrangú állampolgár leszek?

2023. márc. 13. 14:59
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/113 anonim ***** válasza:
82%

Csak épp a logika hiányzott abból az egészből. Ugyanis az egésznek nem a társadalmi alapjai vannak jelen hanem a genetikai és abból kerültek át társadalmi szinten.

Ha nem lenne genetikailag bennünk ez, hogy ami más azt nem tartjuk rokonszenvesnek, akkor tulajdonképp most nem si beszélnénk semmiről, sőt az egész lmbt stb dolog sem létezne, hisz az egész dolog olyan természetes lenne mint, hogy az ég kék.

2023. márc. 19. 19:57
 102/113 anonim ***** válasza:
16%

#101: Most próbálod a saját homofóbiádat a genetikára fogni, csakhogy ennek semmilyen tudományos alapja nincs. Le merném fogadni, hogy nem tudsz semmit a genetikáról.

Másrészt ha ez így lenne, akkor nem lenne ilyen sok ember, akik rokonszenvesnek tartják, vagy legalábbis semmi bajuk nincs vele.

Harmadrészt minden ember más, valamilyen alapon bárkit ki lehetne közösíteni mondván, hogy nem olyan, mint a többség.

2023. márc. 19. 20:08
 103/113 anonim ***** válasza:
2%

#97 “Akinek a szülei melegek.... lapozz már fel egy biológiakönyvet kérlek szépen főleg az emberek szaporodásáról....”

Rengeteg meleg embernek van biológiai gyereke. Sokan csak gyerekvállalás után jönnek rá, hogy melegek.

2023. márc. 19. 20:25
 104/113 A kérdező kommentje:

"Sokan csak gyerekvállalás után jönnek rá, hogy melegek."

Szerintem korábban is tudják, csak nem merik felvállalni. Én sem merem a szüleim előtt még...

2023. márc. 19. 20:40
 105/113 anonim ***** válasza:
69%
Nem ez a lényeg, hogy tudja-e, hanem hogy lesz gyereke, és utána vállalja csak fel bármi okból. Ezért azt állítani, mint az a kommentelő, akit idéztem, hogy meleg embernek nem lehet biológiai gyereke, téves.
2023. márc. 19. 20:59
 106/113 anonim ***** válasza:
19%
#105: De két férfinek nem lehet gyereke, ahogy két nőnek se. Szóval ha ők együtt akarnak élni, akkor nem lehet gyerekük.
2023. márc. 20. 06:53
 107/113 anonim ***** válasza:
19%
#106: Ne röhögj annyira, a Szlovákoknál mindenféle állítólagos kormányzati propaganda ellenére eléggé elutasított az LMBTQ, kétlem, hogy a cseheknél is nagyon máshogy lenne.
2023. márc. 20. 06:54
 108/113 Lacás1976 ***** válasza:
81%
109 A cseheknél meg a szlovákoknál sokkal jobb a melegek helyzete mint orbanisztánban.
2023. márc. 20. 07:29
 109/113 anonim ***** válasza:
72%
#108 a kérdés az, hogy lehet-e meleg embernek gyereke. Lehet. Ez volt az idézett szöveg. Nem az, hogy két meleg embernek lehet-e. (Bár technikailag lehet pl egy leszbikus nőnek és egy homoszexuális férfinak). Na mindegy, ez kis logikát igényel, nem várom el, hogy felismerd a saját hülyeséged.
2023. márc. 20. 07:29
 110/113 anonim ***** válasza:
79%
#110 ossze nem hasonlithato a melegek helyzete a cseheknel a magyar szituacioval, ahol joforman pogrom van ellenuk.
2023. márc. 20. 07:46
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!