Egyesek tényleg elhiszik, hogy nyugat még most is olyan, mint 1989-ben?
Szerintem sokan élnek abban a tévképzetben (erről nemcsak ők tehetnek, hanem az is, hogy a szocializmusban nőttek fel), hogy a nyugat pont ugyanolyan, mint '89 környékén, és a gonosz Orbán ismét el akarja zárni előlünk a nyugati világot.
Én szerencsére nem a szociban nőttem fel, rengeteg helyet beutaztam, és sajnos egyértelmű, hogy az az értékrend, ami régen uralkodott ott, most Közép-Európába koncentrálódott. Nem az LMBTQ-ról van szó, hanem a társadalom általános állapotáról. Végig lehet olvasni egy csomó fórumon, hogy az amerikaiak saját maguk sírják vissza a régi világot, mert érzik, hogy valami megváltozott és nem oké.
A gazdasági helyzetük természetesen még mindig kiemelkedően jó, de nekem az a benyomásom, hogy sokan egy álomképet dédelgetnek nyugatról, ami már rég nem is létezik.

Dehogy élnek tévhitben, egyet sem tudtál ezek közül megcáfolni.
Ellenzék meg gyakorlatilag nincs is, és ezzel kb. mindent elmondtam.
"Biztosan bitang szar helyzetben lehetnek, ha háromhavonta telik neki Amerikából haza meg vissza repülgetni :DDD"
Nevess csak, pedig elég szomrú, hogy a 70 éves szülőket, akik már csak az unokájukkal szeretnének együtt lenni kirúgják, mint egy rongyot 3 hónap után. A repülőjegy meg amúgy nem irreálisan drága.

TI TUDATLANOK!!!!
Hát nem értitek, hogy a kérdezővel nem vagytok egy szinten???
Hiszen neki FELSŐFOKÚ NYELVVIZSGÁJA van!!!!
Majdnem max pontos!!!!
EMELT ANGOL !!!!
Hát ő világot látott!!!!
Erasmusos!!!! Járt Berlinben is!!!!!
Igaz Amerikában nem járt, de a világon mindenhol is van egy rokona!!!!
A barátnője DÁNIÁBAN ÉL!!!! Nem akárhol, DÁNIÁBAN!!!!
MSC Diplomája van neki!!!! DIETETIKÁBÓL!!!!
Amerikában meg bármit csinálsz, csak büdös mocskos migránsok lesztek!!! A kérdező megmondta, azok lesztek, punktum!!!! Igaz hogy ő még nem járt ott soha, de van ott is rokona!!!!
Egyszerűen nem vagyunk egy szinten a kérdezővel, boruljunk le a tudása előtt mind!!!! :D

"Az a baj, hogy bárki, aki kritizálni meri az ellenzéket és az ellenzék által gyártott propagandát, azt fideszbérencnek keresztelik."
Én itt lakom a hanyatló nyugaton már 10 éve lassan, légyszi ne te akard már Magyarországról megmondani nekem, hogy milyen az élet itt nyugaton :DD Fideszbérenc meg az számomra, aki szemrebbenés nélkül hazudozik a nyugatról mint a vízfolyás, csak hogy rosszabb színben tüntesse fel. Ezt te maximálisan abszolváltad eddig, szóval szerintem teljesen jogosan nevezhetlek fideszbérencnek, ha már ezt a jelzőt említetted.

"Nevess csak"
Nevetek is, mégis mi mást kellene tennem ennyi ökörség olvasása után? :)
"pedig elég szomrú, hogy a 70 éves szülőket, akik már csak az unokájukkal szeretnének együtt lenni kirúgják, mint egy rongyot 3 hónap után. A repülőjegy meg amúgy nem irreálisan drága."
Egy USA-belinek lehet hogy nem, de próbálj már meg magyar fizetésből kipengetni háromhavonta félmilliót csak a repjegyre...

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!