Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyesek tényleg elhiszik,...

Egyesek tényleg elhiszik, hogy nyugat még most is olyan, mint 1989-ben?

Figyelt kérdés

Szerintem sokan élnek abban a tévképzetben (erről nemcsak ők tehetnek, hanem az is, hogy a szocializmusban nőttek fel), hogy a nyugat pont ugyanolyan, mint '89 környékén, és a gonosz Orbán ismét el akarja zárni előlünk a nyugati világot.

Én szerencsére nem a szociban nőttem fel, rengeteg helyet beutaztam, és sajnos egyértelmű, hogy az az értékrend, ami régen uralkodott ott, most Közép-Európába koncentrálódott. Nem az LMBTQ-ról van szó, hanem a társadalom általános állapotáról. Végig lehet olvasni egy csomó fórumon, hogy az amerikaiak saját maguk sírják vissza a régi világot, mert érzik, hogy valami megváltozott és nem oké.

A gazdasági helyzetük természetesen még mindig kiemelkedően jó, de nekem az a benyomásom, hogy sokan egy álomképet dédelgetnek nyugatról, ami már rég nem is létezik.

2023. febr. 23. 23:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 anonim ***** válasza:
100%
Nyugaton sincs kolbaszbol a kerites, viszont van kolbaszunk es keritesunk is, az arstopos csirkefarhat meg az epitoipari mutyizgatasok helyett.
2023. febr. 24. 05:11
 62/73 anonim ***** válasza:
16%
És van sok minden más is ami negatívum.
2023. febr. 24. 05:21
 63/73 anonim ***** válasza:
58%

59) Az USA-val azért nehéz konkrétan példálózni, mert ott nagyban attól függ,mind a fizetés, mind az egyéb életszínvonalat meghatározó tányezők(mind megélhetés szolgáltatások, ingatlanokóra, rezsi stb) hogy melyik államról van szó, teljesen más pl Flordia,California mint Arkansas.

PS: Egyébként ez se stimmel, hogy az EU-ban Magyarországon a legszarabb a fizetes.

Forrás: [link]

2023. febr. 24. 09:38
 64/73 anonim ***** válasza:
64%
Látszik felkeltek a Fideszesek. Hajnal 4-kor mert menni kell a gyárba... 😂
2023. febr. 24. 11:13
 65/73 anonim ***** válasza:
85%
#64 Nyilván ha azt hazudod hogy Magyarországon nettó 400 ezer az átlag fizetés akkor persze hogy nem utolsó. Ha érdekel a valóság is akkor meg marhára nem nettó 400 lesz az átlag ember fizetése 😂
2023. febr. 24. 11:16
 66/73 anonim ***** válasza:
19%
65)Pl az èn környezetemben fèlmillás fizetès alapnak számít,de a 700 ezres se ritka.Tudom,mindjárt jössz vele,hogy a te környetetedben 150-300 ezrer keresnek az emberek.Látod,ha kiátlagolof,pont megkapod a 400 ezret.
2023. febr. 24. 11:25
 67/73 anonim ***** válasza:
0%

2010 előtt tízezer euró volt az átlagfizetés Magyarország, még Svájc is tőlünk kért kölcsön. Most meg örülhet az ember ha kétszázezer forintot megadnak neki, már Koszovó meg Bolívia is megelőzött minket.

Aki mást mond az hazudik és eladtak Orbánnak a lelkét egy kiló krumpliért vagy csak egy fogatlan mucsai paraszt.

Az a térkép szimpla hazugság, mindenki tudja, hogy Orbán csak lefizette a készítőit és ruszki trollok meghekkelték az adatokat. Románia meg Bulgária már fényévekkel előttünk jár.

2023. febr. 24. 12:41
 68/73 anonim ***** válasza:
100%

# 67

Ajánlom utazz el Bulgáriába és nézd meg magad hogy élnek.

2023. febr. 24. 14:15
 69/73 Hintalow ***** válasza:
100%

Orbán nem gonosz.

Ostoba, kapzsi, begyöpösödött, kicsinyes, komplexusos, lenèző másokkal, gyáva, kètszìnű, elmaradt gondolkodású.

De kifejezetten gonosznak nem mondanám 😀

2023. febr. 24. 14:37
 70/73 anonim ***** válasza:
75%

Mennyit kapsz a bérkommentelésért te moszkovita fidesztálib?

2023. febr. 24. 16:45
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!