Ha az LMBTQ érzékenyítés mehet, akkor a fikázás miért nem?
Igazából meg kellene adni a lehetőséget az LMBTQ-val szemben kritikus hangoknak is megszólaljanak. A média és a popkultúra egyértelműen érzékenyít a témával kapcsolatban, a reklámokból, filmekből, sorozatokból ömlik a "Love is love" kampány meg hogy milyen szuper dolog a nemváltás.
Ezzel szemben egyből elnyomják azt aki elmondja, hogy szerinte mekkora hülyeség ez a nemváltás és még inkább ciki, hogy egyes emberek karriert próbálnak ebből építeni. Ha az egyik oldalnak szabad, a másiknak miért nem? Persze a testi épségét mindenkinek tiszteletben kell tartani, de humor szintjén egy jó kis b.zizás nem a világvége, az még egészséges is, sok embernek önbizalmat ad és szórakoztató.
"Biztos azt gondolja"
Értem, te már eldöntöd ezt is előre 😁
"Értem, te már eldöntöd ezt is előre 😁"
Kitérő közhelyek helyett elmondhatod azt is, hogy mit gondolsz.
"mit gondolsz"
Ezek után mi értelme?😂
"Talán hogy megcáfold? De persze"
Mit?
A te előítéleteid?
Szerintem fordítva ülsz a lovon.
Első körben le kellene állítani magad, aztán talán utána lehet beszélgetni.
Nem döntöttem el semmit, ez csak magànvélemény
De akkor megkérdezem tőle és tőled is:
Mit gondoltok arról, hogy sokan egyfolytàban azt hangoztatjàk, hogy transzneműként ne "mutugassam magam", ne csinàljak közügyet a transzneműségemből, emellett a kormàny a jogi nem- és névvàltoztatàs törvényi tiltàsàval kötelez arra hogy "mutogassam magam" mikor okmànyt hasznàlok (posta, bank, buszon bérletellenőrzés, dohànyboltban életkor ellenőrzés stb.)?
Niki
"de humor szintjén egy jó kis b.zizás nem a világvége, az még egészséges is, sok embernek önbizalmat ad és szórakoztató"
Arra kíváncsi lennék kinek ad önbizalmat és hogyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!