Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzékiek mért nem...

Az ellenzékiek mért nem látják át a demokráciát?

Figyelt kérdés

Azért sírnak, mert nem olyan törvényeket hoznak, amik nekik tetszenek. A társadalom választott, döntött az országgyűlés összetételéről, ha az ellenzéknek nincs beleszólása a politikába, az azért van, mert a választók nem szeretnék, hogy legyen nekik.

Miért nem fogadják el ezt az ellenzékiek?

2022. dec. 26. 09:02
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:
54%
Fideszes szavazók szerint ez arról szól, kinek a joga eldönteni hogy mi legyen.
2022. dec. 28. 10:04
 62/63 anonim ***** válasza:
100%

60

Biztos véletlen, hogy pl a migráció témakörében a legtöbb hazudozást az ellenzéki hangvételű médiában olvastam. Ez hogyan történhetett meg?

2022. dec. 28. 18:13
 63/63 anonim ***** válasza:
76%

#62 Én meg számtalanszor tapasztaltam hogy egy ellenzeki politikus mond valamit, azt a Fidesz média úgy kiforgatja ahogy csak lehet. Biztos véletlen hogy a kormánypárti médiumok vezetnek a vesztett sajtóperek listáján. Ezek közül egy jó pár a bíróságok szerint is SZÁNDÉKOS lejáratóanyag volt.

Nyilván a média általában félrevezet és manipulál de olyan csak kormánypárti oldalakon történik meg mint pl lehoznak egy cikket miszerint Márki Zay szószerint azt mondta hogy be kellene zárni vidéki kórházakat és szülészeteket.

Semmilyen videós anyag vagy hangfajl nincs közölve, csak így hasra ütés szerűen leírják hogy ő ezt mondta valamikor.

márc. 10. 18:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!