Az ellenzékiek mért nem látják át a demokráciát?
Azért sírnak, mert nem olyan törvényeket hoznak, amik nekik tetszenek. A társadalom választott, döntött az országgyűlés összetételéről, ha az ellenzéknek nincs beleszólása a politikába, az azért van, mert a választók nem szeretnék, hogy legyen nekik.
Miért nem fogadják el ezt az ellenzékiek?
Ok 2.5 millió ember szavazata és véleménye nem ér semmit. Ez a demokrácia.
De akkor ne pofázzon egy fideszes sem hogy miért hagyják el az országot a libsik, miért születik minden 6. gyerek külföldön, miért fogy el a magyar ebből az országból.
Orbán elüldözi a fiatalokat, és csak cigányok és a Ratkókölykök maradnak
21 - Mindenki szavazata ér valamennyit, konkrétan 1 szavazatot. Ha a néptömegek úgy látják a helyzetet, ahogy te, akkor majd leváltják a kormányt, addig viszont el kell fogadnod, hogy kisebbségben vagytok.
Hiszen így működik a demokrácia: ha a kormány tényleg olyan rossz, mint mondod, akkor a nép nem rá fog szavazni.
Akkor szorozzuk meg 2,5-tel a többit is.
Igen, olyan a rendszer hogy az én szavam nem ér semmit. Akkor az adóm se kelljen!! Az szépen megy a Hollandoknak, tőlük legalább rendes állami szolgáltatásokat kapok. És egyébként is van elég fideszes Magyarországon aki eltartja a Tiborczékat.
Te pedig takarodjál húzd az igát, fizess adót, nyald fényesre az ispánod pics.áját!!!
"Igen, olyan a rendszer hogy az én szavam nem ér semmit. Akkor az adóm se kelljen!!"
A te szavazatod is ugyanannyit ér, mint bárki másé: egyetlen szavazatot. Ha egyes véleményeknek a társadalom körében olyan szűk támogatottsága van, hogy azzal nem tudják befolyásolni a törvényhozás folyamatát, akkor azt el kell tudni fogadni. Pl. egy radikális állatvédő, aki a húsevést is betiltaná, szintén mondhatná, hogy az ő szavazata nem ér semmit, hiszen olyan kevesen támogatják az álláspontját, hogy az nem nyilvánul meg a döntéshozatalban.
Vagy olyan ember, aki a pedofília büntethetőségét eltörölné. Az ő véleménye is olyan szűk körben támogatott, hogy nincs neki politikai hatalma. A szavazata viszont neki is egy, ahogy nekem is.
Innentől kezdve már csak azon panaszkodhatsz, hogy a többség nem veled ért egyet.
"Az szépen megy a Hollandoknak, tőlük legalább rendes állami szolgáltatásokat kapok."
Szíved joga! Sok sikert kívánok neked Hollandiában! Ha úgy érzed, hogy a te elképzeléseid ott jobban teljesülnek, és nem tudod elfogadni, hogy a magyar társadalom nem veled ért egyet, akkor helyes döntés ott letelepedni. Remélem, beválik neked!
Nem tudom, hogy az a 6% honnan jött, de ahol laktam, ott a falu fiataljainak (20-40 év közöttiek) majd' a fele külföldre járt dolgozni és sokuk tartósan ki is költözött. Jó, 1 példa nem példa, de sok más helyről hallottam, hogy hasonló a helyzet.
Kérdező,
na mégegyszer: április 3-a nem azt mutatta meg, hogy milyen jó a Fidesz vagy, hogy mennyien szeretik, hanem azt, hogy milyen rossz az ellenzék. Azaz sokan nem JÓnak tartották a Fideszt, hanem csak a kisebbik ROSSZnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!