Az ellenzékiek mért nem látják át a demokráciát?
Azért sírnak, mert nem olyan törvényeket hoznak, amik nekik tetszenek. A társadalom választott, döntött az országgyűlés összetételéről, ha az ellenzéknek nincs beleszólása a politikába, az azért van, mert a választók nem szeretnék, hogy legyen nekik.
Miért nem fogadják el ezt az ellenzékiek?
"Nekem nem gond, nektek lenne fontos, hogy fejlődni tudjatok."
Majd fejlődünk ha belátjuk hogy fejlődésre szorulunk.
53
Egyszer ajánlottam egy brit akadémikus könyvét...azt mondta azért nem olvassa el, mert neki nincs ideje olvasgatni. De kb percenként írta a válaszokat...
#54 Többször belefutottam már olyan trollba (ugyanabba?) aki 10-szer képes volt nekem válaszul leírni, hogy nem ér rá nekem válaszolni a feltett kérdésemre, hogy igazolja amit állít, és azt hitte beveszi bárki hogy emiatt nem írja le, nem azért mert csak kamuzott és nincs mit leírnia. :)
De meglátod mindjárt jön valamelyik és leírja, hogy mi ugyanaz kommentelő vagyunk és magunkkal beszélünk, mert mindketten "5 pipások" vagyunk - ami neki annyit tesz, hogy az csak 1 személy lehet.
55
Jó, hát ez annyit bizonyít, hogy az átlag ellenzéki azért nem olvas, mert akkor bedőlne az a világkép, amivel az agyát mossák 2010 óta.
#56 Így van!
Azt sem értik, hogy csökkenő balliberális szavazó mellett azért az ellenzéki oldalak a legolvasottabbak, az rtl klub a legnézettebb tévécsatorna, mert azokat a jobboldaliak IS olvassák/nézik, míg ők soha nem hajlandóak a szerintük kormánypárti médiából tájékozódni. De mi vagyunk a tudatlanok meg félinformáltak.
58
És itt jön az, hogy egy ellenzéki hangvételű média is hazudozik. Kérdezzem most meg, hogy minek olvassátok?
Annyit nem hazudik mint a fidesz média. Fakenews gyár az egész kormánypropaganda. Ezt minden értelmes ember tudja, csak az nem aki nem is akarja észrevenni.
Ők azok (lehet hogy te is olvasó) akik úgy érzik hogy nekik nem hazudnak, hanem együtt hazudnak a fidesszel azért hogy a butább rétegek is a fideszt segítsék.
Viszont a másik réteg, aki átlát a kormánypropagandán annak nagyon nem tetszik hogy rendszeresen belehazudnak a pofájába. Ők nem tudnak azonosulni az "együtt hazudunk az idiótáknak elvvel."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!