Ellenzékiek! Tényleg ez kell?
Dobrev Klára 5 jelöltből 35%.
Dobrev Klára 106 választókerületből 84-ben első.
Tényleg nem látjátok, hogy Dobrevvel semmi esélyünk a kormányváltásra?
Ui.: egy csalódott ellenzéki szavazó
Érdekelne, hogy miben csalódtál. Volt egy választás, aminek az első fordulójában Dobrev győzött. Ezek alapján a szavazók 35%-a úgy látja, hogy vele van a legnagyobb esély a kormányváltásra. Éveken át arról volt szó, hogy legyen végre összefogás és közös jelölt, erre mire végre eljut az ellenzék idáig, mindenki elkezdi húzni a száját, hogy hát jaaaaaa, így nem tetszik. Aztán persze, mindenki hibás lesz, ha nem sikerül majd a kormányváltás, csak az egység sugarú átlagparaszt nem, aki egy egységes ellenzék mellett is csak arra képes, hogy ha nem az ő kiskedvence, akkor senki más se.
Ui: egy megfáradt ember
#2. Azt próbáljátok megérteni, hogy a DK szavazói elkötelezettek de ők csak az ellenzék 1/3. A többi oszlott Karácsony és Zay között.. Ez olyan mint amikor a Fidesz azt mondja ők a többség..
A másik rész, hogy 630 ezer ember szavazott most, és több mint 2,5 millió kell a Fidesz leváltásához.. A választók 1/4 részével vizionálunk nyereséget, és végül hatalmas pofára esés lesz..
Olyan jelölt kell aki a legkevésbé megosztó úgy a jobb mint bal oldalon határon innen és túl.
Miért nincs rá esély? Mert egy felkészült érvek mentén kommunikáló politikus?
Nem Dobrevre szavaztam de attól még ez tény
Miért kérdező? Szerinted ha mondjuk Karácsony lenne a jelölt, akkor a fideszesek majd tömegesen átszavaznak? Na ne röhögtess már!
Mi ellenzékiek meg nem miniszterelnökre szavazunk majd, hanem az egységes pártlistára, az hogy utána ki a miniszterelnök engem nem izgat különösebben, én így vagyok vele.
#5. Felkészült és véleményem szerint jó politikus lesz a koalícióban, de miniszterelnök jelöltnek Orbán ellen túlságosan megosztó.. Azokat a személyeket kell legfőképpen megnyerni akiknek elegük van a Gyurcsány-Orbán árkokból, kevésbé érdekli már a politika de elmennek szavazni.. Dobrevnek a legkevesebb az esélye hogy őket mozgósítsa, sőt meggyőződésem hogy sokan el sem mennek még ebből a 600 ezerből sem.
Stratégikusan gondolkodjunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!