Ellenzéki szavazók, akik most nem Dobrev Klárára szavazatok, ha ő nyeri az előválasztást, akkor szavaznátok rá 2022-ben?
Én még annak a gondolatával is eljátszottam hogy dacból a fideszre szavazok. De természetesen nem tenném meg. Inkább a "kétfarkú kutyára".
Bizony előfordul néha hogy az Orbánék igazat mondanak. Az hogy Gyurcsány visszakapaszkodik a politika élvonalába igaz volt. Szép lassan de biztosan legyilkolta az ellenzéki pártokat és a DK kilőtt mint a rakéta. Persze az ilyen ellenzéki párt mint mszp kizsigerelését nem kérem rajtuk számon mert elég erősen megdolgoztak a saját kipusztulásukért.
De egy szó mint száz. Jövőre nyer a fidesz talán a 3/4 et vesztik. Viszont Gyurcsányék elérték a valós céljukat ami nem a fidesz legyőzése hanem hogy ellenzéki "egyeduralmat"(de minimum vezetői státuszt) érjenek el.
Eddig is türelmes volt a Ferenc még 4 8 vagy akár 12 évet is vár a fidesz legyőzésére ha kell és ha talál fogást.Egy biztos hogy magától nem fogja feladni.
Amugy miert gondolja mindenki h a dk akkorat nyert?
Miniszterelnok jeloltnek 34 szazalek az egy 3 jeloltes masodik forduloban nem sok elonyt jelent.
Most ugy all a helyzet h a dk 32 a masodik jobbik 27 egyeni helyet szerzett ez is csak papir forma,
Minden meresben a dk es a jobbik kb fej fej mellett volt, a jobbik meg budapesten nem is probalkozott (amit nem igazan ertek)
Kizárólag MZP-re vagyok hajlandó szavazni. Ő az egyetlen, aki ténylegesen a nemzet érdekeit nézi, rajta kívül senkiben mégcsak fel sem merül, hogy visszalépjen más javára az ország érdekében. Egyetlen dolgot kellene szem előtt tartani. Csak MZP lenne képes leváltani a jelenlegi kormányt.
Dobrev csak hatalmat akar, ez egyre nyilvánvalóbb számomra, hisz egyértelmű, hogy ő indulna a legkevesebb eséllyel Orbán ellen, mégsem lenne képes visszalépni senki más javára.
Ha nem MZP nyer, akkor a kutyusokra szavazok.
MZP bejut OGY képviselőként a parlamentbe, illetve a kutyák is 5 százalék felett lesznek, vagyis lesz 1-2 normális ember a parlamentben…
Ugyan a Fidesz nyer, de talán 2/3 nem lesz.
Ha viszont MZP nyeri az előválasztást, akkor rászavazok és szerintem még a kutyák is beállnak mögé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!