Ellenzékiek! Tényleg ez kell?
Dobrev Klára 5 jelöltből 35%.
Dobrev Klára 106 választókerületből 84-ben első.
Tényleg nem látjátok, hogy Dobrevvel semmi esélyünk a kormányváltásra?
Ui.: egy csalódott ellenzéki szavazó
#11.. Most mindenki pusmog egy kicsit itt, aztán elfogadják és elmennek..
Csak én legfőképpen nem rólunk beszélek akik osztjuk itt az észt, és nem erről a 630 ezer emberről akik most szavaztak, hanem a bizonytalan szavazókról, csalódott fideszesekről, és a külhoni szavazatokról.. Karácsonynak ott is lényegesen kisebb az elutasítottsága.
#13. Ebben biztos vagyok. :)
A párt nélküli szavazóknál annál kevésbé..
De bízzunk benne, hogy a "bárki IS jobb mint az Orbán" erősebb minden törésvonalnál.
Látjátok, ezért mondtam én sokszor, hogy nem lesz olyan szép és örömmámoros ez az egész előválasztás, meg ami közben, illetve leginkább utána jön.
Lesznek vesztesek, lesznek követelések, jönnek a megfúrások, a titkos hattéralkuk, az átszavazás eleve nagy lutri.
Szóval aki azt hitte, hogy most aztán feltalálta az ellenzéki oldal a NAGY megoldást, az nagyon nagyot fog csalódni...de akinek ez kellett,....🤔🤔
"Megvan már, miért hívjuk mi ezt moslékkoalíciónak? És még most jön a java."
Moslék ez az egész ország ahogy van...
"Most mindenki pusmog egy kicsit itt, aztán elfogadják és elmennek.."
Ki? Talán a baloldali szavazók egy része meg néhány mérsékelt jobboldali, akik hajlandóak félretenni az elveiket. De az ellenzéknek ez édes kevés lesz. Az alapvetően ellenzéki érzelmű, vagy ingadozó jobboldaliak/mérsékeltek (akikből rengeteg van ebben az országban és a választók gerincét adják) vagy otthon maradnak, vagy úgy gondolják, hogy a Fidesz a kisebbik rossz és arra szavaznak. És őszintén: egy ellenzéki összefogásban feltétel nélkül hívőnek semmi jogalapja hibáztatni őket, hiszen az összefogás hirdeti a leghangosabban, hogy tedd félre az elveidet, szavazz a kisebbik jobbra, mert a funkcionális analfabéta tömeg valamiért őket támogatja. Az egyik oldalon ez a párt a DK, a másikon a Fidesz - legyünk őszinték, egy normális országban egyik se lehetne a hatalom közelében.
Szerintem kifejezetten lelkesítő, hogy vannak még emberek, akik kimondják, hogy akkor se szavaznak az erkölcsi hulladékra, ha van egy másik erkölcsi hulladék is a versenyben. Talán annyi előnye lesz annak, ha Dobrev indul, hogy az a szűk kisebbség, ami felmérte, hogy miről szólna egy választás, leszavaz a kétfarkúakra, és valahogy bejutnak a parlamentbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!