Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzékiek! Tényleg ez kell?

Ellenzékiek! Tényleg ez kell?

Figyelt kérdés

Dobrev Klára 5 jelöltből 35%.

Dobrev Klára 106 választókerületből 84-ben első.

Tényleg nem látjátok, hogy Dobrevvel semmi esélyünk a kormányváltásra?

Ui.: egy csalódott ellenzéki szavazó

2021. okt. 1. 10:07
1 2 3
 11/26 LazyJones ***** válasza:
64%
#10 Egyetértek. Csak elkeserítő még mindig azt olvasni ellenzékiektől, hogy "ja, ha nem az nyer, akit én szeretek, akkor el se megyek szavazni..."
2021. okt. 1. 10:42
 12/26 anonim ***** válasza:
71%

#11.. Most mindenki pusmog egy kicsit itt, aztán elfogadják és elmennek..

Csak én legfőképpen nem rólunk beszélek akik osztjuk itt az észt, és nem erről a 630 ezer emberről akik most szavaztak, hanem a bizonytalan szavazókról, csalódott fideszesekről, és a külhoni szavazatokról.. Karácsonynak ott is lényegesen kisebb az elutasítottsága.

2021. okt. 1. 10:45
 13/26 anonim ***** válasza:
47%
#11: Remélhetőleg tavaszra ez megváltozik, miután mind a 6 párt támogatni fogja a közös jelöltet. Remélem az egyes pártok, jelöltek szimpatizánsai is felismerik mi a közös érdek.
2021. okt. 1. 10:46
 14/26 anonim ***** válasza:
31%

#13. Ebben biztos vagyok. :)

A párt nélküli szavazóknál annál kevésbé..

De bízzunk benne, hogy a "bárki IS jobb mint az Orbán" erősebb minden törésvonalnál.

2021. okt. 1. 10:49
 15/26 anonim ***** válasza:
73%

Látjátok, ezért mondtam én sokszor, hogy nem lesz olyan szép és örömmámoros ez az egész előválasztás, meg ami közben, illetve leginkább utána jön.

Lesznek vesztesek, lesznek követelések, jönnek a megfúrások, a titkos hattéralkuk, az átszavazás eleve nagy lutri.

Szóval aki azt hitte, hogy most aztán feltalálta az ellenzéki oldal a NAGY megoldást, az nagyon nagyot fog csalódni...de akinek ez kellett,....🤔🤔

2021. okt. 1. 10:49
 16/26 anonim ***** válasza:
Amúgy se látok nagy esélyt a kormányváltásra, Dobrev ide vagy oda. De a remény hal meg utoljára.
2021. okt. 1. 11:10
 17/26 anonim ***** válasza:
13%
Megvan már, miért hívjuk mi ezt moslékkoalíciónak? És még most jön a java.
2021. okt. 1. 11:24
 18/26 anonim ***** válasza:
0%

"Megvan már, miért hívjuk mi ezt moslékkoalíciónak? És még most jön a java."

Moslék ez az egész ország ahogy van...

2021. okt. 1. 11:26
 19/26 anonim ***** válasza:
44%
18 tegyük jobbá.
2021. okt. 1. 11:26
 20/26 anonim ***** válasza:
48%

"Most mindenki pusmog egy kicsit itt, aztán elfogadják és elmennek.."

Ki? Talán a baloldali szavazók egy része meg néhány mérsékelt jobboldali, akik hajlandóak félretenni az elveiket. De az ellenzéknek ez édes kevés lesz. Az alapvetően ellenzéki érzelmű, vagy ingadozó jobboldaliak/mérsékeltek (akikből rengeteg van ebben az országban és a választók gerincét adják) vagy otthon maradnak, vagy úgy gondolják, hogy a Fidesz a kisebbik rossz és arra szavaznak. És őszintén: egy ellenzéki összefogásban feltétel nélkül hívőnek semmi jogalapja hibáztatni őket, hiszen az összefogás hirdeti a leghangosabban, hogy tedd félre az elveidet, szavazz a kisebbik jobbra, mert a funkcionális analfabéta tömeg valamiért őket támogatja. Az egyik oldalon ez a párt a DK, a másikon a Fidesz - legyünk őszinték, egy normális országban egyik se lehetne a hatalom közelében.

Szerintem kifejezetten lelkesítő, hogy vannak még emberek, akik kimondják, hogy akkor se szavaznak az erkölcsi hulladékra, ha van egy másik erkölcsi hulladék is a versenyben. Talán annyi előnye lesz annak, ha Dobrev indul, hogy az a szűk kisebbség, ami felmérte, hogy miről szólna egy választás, leszavaz a kétfarkúakra, és valahogy bejutnak a parlamentbe.

2021. okt. 1. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!