Az egy homofób kijelentés, hogy "engem nem érdekelnek, csak csinálják a négy fal közt" ?
Figyelt kérdés
Sokszor pl. a pride kapcsán hangzik el.2022. nov. 14. 00:09
61/68 anonim válasza:
"57; de érdekes, hogy ezt pont én mondtam az előbb és pont így. :D Hízelgő, hogy a konkrét mondataimat veszitek át."
Na, akkor ez annyit jelent, hogy még a saját mércéd szerint is problémás volt az #56-os megnyilvánulásod.
62/68 A kérdező kommentje:
Nem, baj örömködjetek csak itt, házasodni úgysem fogtok.
2022. nov. 16. 11:49
63/68 anonim válasza:
Már több országban is tudnak, szóval ha csak ezt tart vissza a Holdra költözéstől, akkor lassan pakolhatsz. :D
64/68 A kérdező kommentje:
Engem nem tart vissza, mert Magyarország még egy normális ország és jó itt nekem bőven. Ellenben ti vagytok, akik mindig a csodás nyugatra vágyakoztok, mégis itt vagytok minden 4, 8 meg 12 év után is :D
2022. nov. 16. 13:06
65/68 anonim válasza:
Én speciel már lassan 9. éve élek Angliában.
66/68 anonim válasza:
Elég nagy a kivándorlási ráta, szóval a 4-8-12 év után már egy következő adag fiatallal beszélsz, így működik az öregedés. :D Fiatal értelmiségi itt nem sok marad.
67/68 anonim válasza:
"örömködjetek csak itt, házasodni úgysem fogtok"
No mi van kérdező, ennyire elfogytak az érvek?
68/68 Vuk-91 válasza:
"Magyarország normális ország" Ugye tudod, hogy ez az ország az, amelyik mindig a történelem rosszabbik oldalán állt, főleg mikor Horthyék Hitlerékkel kötöttek minket össze? Vagy hogy a polgárosodást szabotálják már azóta, amióta egyáltalán felmerült az ötlet bárkinek a fejében? Vagy hogy mi vagyunk azok, akik felfogták az Európát célzó támadásokat a saját kárunkon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!