Az egy homofób kijelentés, hogy "engem nem érdekelnek, csak csinálják a négy fal közt" ?
#48 én nem kulcsszavaztam, mégis megtaláltam, és hidd el, nem kellett görgetnem, az első találatokban is ott voltak. Most bocs már, hogy téged a péniszek jobban érdekeltek.
Szerintem a melegek nem templomi ceremóniát akarnak. Hanem polgári házasságot. Azzal mi a gondod?
#46 vagyok. Nem értem az érvelésed. Először is ennek mi köze van ahhoz, hogy liberális-konzervatív ellentét?
Ez nem egy olyan dolog, mint a migráció, amin lehet vitázni és felhozni ezt a liberális-konzervatív nézeteltérést. Azt mondod, hogy a 21. század előtt nem volt melegházasság. Tényleg nem. Pedig amúgy a 19. század óta vannak ilyen törekvések. Nem tudom mennyire szereted az irodalmat, de ha időd engedi, olvass utána Baudlaire-nek. Az akkori értelmiség is dolgozott már ezen. De amúgy 21. század előtt sok minden nem volt meg. Például érzékenység a tolószékesek felé. Hármas metrót most újítják fel, mindegyik megállóban lesz lift. Ne legyünk érzékenyek a tolószékesek felé se, mert régen tudtak enélkül élni?
Érted, lehet hogy régen tudtak így élni a melegek, de nem volt jó. Mi is tudtunk élni a kommunista diktatúra alatt, de nem volt jó.
Szerintem egyébként a kormány oldaláról ez egy elég buta húzás, már csak magukra nézve is.
Angliában a konzervatív párt is beállt a melegek mögé, nem is mindegyik konzervatív képviselőnek ez az egyéni meggyőződése, de bezsebelnek vele egy csomó szavazatot.
Bazz, ez ku.rva jó: rákeresek, mi az a folsom street fair, (nem festival, hanem fair, azaz vásár), mert életemben nem hallottam még róla. Mit ír első sorban a wikipedia? Szado-mazo és bőrfétis tematikájú vásár. A kérdező meg ki van akadva, hogy ott mindenki bőrcuccban van. Hoppá!
Magyarul: az nem melegfesztivál, hanem perverz vásár. Tuti, rohadt sok a meleg, de a nem meleg is. És igen: ott mindenki perverz. Jé!
Egyebként ha már kérdezted, hogy tudok-e még egy ilyen nyilvánosan b.szós gusztustalanságot: Budapest Erotica Expo. Ott is van ám sok perverz.
„Láttál már Folsom Street Festivalról képeket?”
Csak ha direkt rákeresek. 25 éve netezek, de életemben nem hallottam erről a fesztiválról, csak most, hogy említed. Valahogy ti mindig direkt keresitek a felháborodási lehetőséget...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!