Mi a véleményetek Donáth Anna kijelentéséről?
Figyelt kérdés
Szerinte nem lesz jövő héten leváltva a kormány, aki ezt mondja az hazudik. Nem a szívem csücske Donáth Anna, de ebben szerintem igaza van. Irreális hülyeségekkel nem kéne áltatnunk magunkat, ennél értelmesebben is eltölthetné az időt az ellenzék is. Az emberek mégis gyalázkodnak a hozzászólásokban, hogy egy áruló és megélhetési politikus. Az emberek tényleg ennyire sötétek tudnak lenni? Mégis mire számítanak? Ha Donáth Anna fejre áll, akkor se fog lemondani a Fidesz kétharmaddal. Nem tudom ennek mi értelme van.2022. aug. 18. 22:58
1/8 anonim válasza:
Mert ki az a hülye állat, aki komolyan azt képteli, hogy jövőhéten le lesz váltva a kormány??
4/8 A kérdező kommentje:
#1: A facebook hozzászólásokból ítélve elég sokan ezt akarjak hallani..
2022. aug. 18. 23:01
5/8 anonim válasza:
#4 Az lehet, de senki nem gondolhatja komolyan.
6/8 A kérdező kommentje:
#5: Többnyire a DK szekta tagjairól van szó, nagyon úgy tűnik, hogy komolyan gondolják.
2022. aug. 18. 23:06
8/8 anonim válasza:
Ugyanaz, mint fél nappal ezelőtt. Hogy képzeli, hogy a "baloldalt" képviseli, miközben lebukott, hogy nem leszbikus, hanem megdugatta magát valakivel, és épp gyereket vár. És úgy vár gyereket, hogy még csak nem is férfi, meg nem is vegán. Teljesen hiteltelen. Szerintem Fidesz ügynök!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!