Szükséges lenne-e orosz laktanya előre történő megépítése Rákosrendező területén?
Figyelt kérdés
Előre megépíteni, ahogy a stadionokkal is történt. Segítsük Oroszország Kormányát abban, hogy ha Magyarország megszállásának ideje eljön, mindjárt le tudják pakolni a haditechnikát és az embereket. Nagy segítség lenne-e ez az orosz kormánynak, és a magyar családoknak? Szavazz:ma 14:05
A kérdező szavazást indított:
Mindenképpen szükséges lenne orosz laktanyát előre felépíteni! Jó válaszomért kérem az extra krumplit!
Előzékeny dolog lenne orosz édestestvéreink számára laktanyát építeni. Alázatosan kérem a krumplit, szolgabíró elvtárs..
Nem kellene laktanyát építeni. Tudom, krumplit már nem kapok, teát sem fogok inni mostmár.
Nem tudok erre a nemzetstratégiai kérdésre válaszolni, még nem mondták meg a véleményem, de kérem a krumplit.
11 szavazat
2/8 A kérdező kommentje:
#1 Azt mindjárt gondoltam. Valószínűleg már klimpírozod is ruszki gazdáidnak, akik majd később megmondják Szíjjártónak, hogy ezt nagyon szeretné Moszkva. Én marha, meg helyettetek gondolkodom, na mindegy. Előbb-utóbb ti is kitaláltátok volna ezt.
ma 14:11
3/8 anonim 

válasza:

Nem, az oroszoknak teljesen más igényeik vannak, felépítik ők hipp hopp ha úgy alakul. 😥
4/8 A kérdező kommentje:
#3 De akkor is, nem lenne ez egy szép gesztus orosz édestestvéreink, a magyar lányokat és asszonyokat is biztosan felszabadító hős orosz katonák számára?
ma 14:16
6/8 A kérdező kommentje:
#5 Az biztos, így legyen ötösöm a lottón! Te figyelj már két-és-félpipás: a kétpipással ismeritek egymást?
ma 14:19
7/8 anonim 

válasza:

6# milyen két és fél pipással?
Egy két és fél pipást sem ismerek itt, pedig bizonyára vannak... úgyhogy passz.
8/8 anonim 

válasza:

Bocsánat 2 pipást akartam írni...
Miért te ismered a két pipást?
Vagy esetleg engem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!