Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondolsz az arab Rákosrend...

Mit gondolsz az arab Rákosrendező-projekt ("mini Dubaj") megakadályozásáról?

Figyelt kérdés

Az egyik véglet, hogy akár felhőkarcoló is épülhetne ott, ami talán nem lenne akkora tragédia, nekem ez a 100 éves hangulat itt nem tetszik. Esetleg pár milliárd magánzsebekbe is vándorolna, ami persze nem jó.

A másik véglet, hogy Karácsony Gergely hatalmas terhet vett a nyakába, amikor arra a pénzre sokkal nagyobb szükség lenne máshol, és ha meg is valósul, csak viszonylag kevés embert fog érinteni.

ma 07:54
A kérdező szavazást indított:
Ellenzéki vagyok, és szerintem jobb lett volna egy mini Dubaj.
Ellenzéki vagyok, és szerintem jobb lesz egy parkos lakóövezet
Kormánypárti vagyok, és szerintem jobb lett volna egy mini Dubaj.
Kormánypárti vagyok, és szerintem jobb lesz egy parkos lakóövezet
15 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
9%
Mihazánkos vagyok, és jobb lett volna, ha rendbe teszik Rákosrendezőt. Így viszont marad ez a pusztulat, ami van.
ma 07:57
 2/14 anonim ***** válasza:
90%
Persze, ki gondotla volna, hogy egy Mihazánkosnak nem baj, ha egy 600 méteres arab felhőkarcoló lóg ki mecsetekkel Budapest látképén. Nagy szuverenista párt, de az nem baj, ha a kormány előnyben részesíti az oeosz és arab érdekeket a magyarhoz képest.
ma 08:16
 3/14 anonim ***** válasza:
1, én azon az állásponton vagyok, hogy, ha egy Turul madarat raknánk oda, akkor ti a környéket tuti rendben tartanátok, hiszen, madár csak 1 van!
ma 08:21
 4/14 anonim ***** válasza:
43%
"parkos övezeten" a szeméttelepet kell érteni? Karácsony semmit nem fog felépíteni ott, ezt már maga is beismerte, marad a dzsuva.
ma 08:28
 5/14 anonim ***** válasza:
15%
#2 Senki nem tervezett oda felhőkarcolókat, ez csak a gazdátok kitalációja, de bármi jobb, mint ami most van.
ma 08:34
 6/14 anonim ***** válasza:
60%
#5 érdekes, hogy kormányoldalról senki nem cáfolta, hogy építhetnek oda felhőkarcolót. Nézd meg Belgrádot, ugyanaz az érdekkör jött volna ide, akik oda építették a felhőkarcolókat. Nekem nincs gazdám, van saját véleményem. Sosem egy pártnak a véleményét mondom vissza. De te ugyanúgy a Fidesz mondandóját fújod, ahogy a Mihazánk is.
ma 08:47
 7/14 anonim ***** válasza:
#6 Azért nem cáfolták kormányoldalról, mert van az a szint, ahova még ők sem süllyednek. Én pedig a saját véleményemet fújom, de persze minden normális ember egyetért abban, hogy kár, hogy ilyen putri marad ezután is.
ma 09:02
 8/14 anonim ***** válasza:

Van abban némi irónia, hogy miközben Mi Hazánk kommentelői sokszor szidják a kormányt, amikor a magyar földet akarták kijátszani az araboknak, érdekes mód tök úgy kommunikálnak és úgy védik a kormányt, mint a kormánypártiak és támadják Karácsony Gergelyt.

Bár, minden nem szatelit párt ennyire független lenne.

ma 09:04
 9/14 anonim ***** válasza:
0%
#8 Az a baj, hogy ti gyurcsányisták (tudom, most épp tiszások vagytok) nem tudtok elszakadni az egybites felfogástól. Bármilyen hihetetlen, nem muszáj egyik maffiát sem támogatni a kettő közül.
ma 09:10
 10/14 anonim ***** válasza:
60%

9, a baj az, hogy a nekem cimzett válaszodban többesszámozol, miközben te is tudod, hogy a komment, amire reagálsz, egy személytől származik.

Ez a baj.

Nincs szükségem Gyurcsány Ferencre ahhoz, hogy valamiről önálló véleményem legyen.

A Mi Hazánk nem fogja innentől számomra lemosni azt magáról, hogy 0rbán kottájából játszik.

ma 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!