Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az egy homofób kijelentés,...

Az egy homofób kijelentés, hogy "engem nem érdekelnek, csak csinálják a négy fal közt" ?

Figyelt kérdés
Sokszor pl. a pride kapcsán hangzik el.

2022. nov. 14. 00:09
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 anonim ***** válasza:
81%

"Én tényleg nem értem, hogy miért lenne bárhol elfogatható az, hogy minden évben az utcán egymással szexelő embereket kell nézni a fétiseikkel."

Egyrészt nem igazán szexelnek egymással, másrészt nem kell nézni, senki sem kötelez rá hogy te prájdra járkálj. Minek mégy oda, ha nem bírod, rosszul vagy tőle?

2022. nov. 14. 01:34
 12/68 anonim ***** válasza:
17%

Azért,mert az élteti,ha másokkal foglalkozhat,önmagát triggereli..

Olyan,mint egy falusi öregasszony,unatkozik.

És mikor szembesítik vele,hogy gyűlölködő,még kikéri magának,úgy,mint egy alkesz,aki napi 10 üveg sört iszik,de ő nem alkoholista:D

2022. nov. 14. 02:26
 13/68 anonim ***** válasza:
21%
5: rossz felfogás, mert egy szintre hozod a normalitást az abnormalitással.
2022. nov. 14. 02:39
 14/68 anonim ***** válasza:
42%
11: Közterületen van, bárki arra mehet, láthatja, még ha nem is ez volt a célja. Az közügy, hogy mi mehet közterületen, és mi nem.
2022. nov. 14. 02:40
 15/68 A kérdező kommentje:

11; nem kel odamennem, hogy lássam, másrészt neked sem kell ilyen kérdések alá írnod, ha nem tetszik.

"Egyrészt nem igazán szexelnek egymással"

Láttál már Folsom Street Festival-ról képeket?

2022. nov. 14. 03:23
 16/68 anonim ***** válasza:
48%

Nekik pont az a céljuk, hogy minél többen lássák őket vonulni, mert különben nem is vonulnának.

Már annyira nem érdekel senkit, hogy komolyabb ellentüntetések sincsenek már.

2022. nov. 14. 04:54
 17/68 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
100%
Homofobok szokták használni, de a szó nem homofob.
2022. nov. 14. 06:34
 18/68 anonim ***** válasza:
100%

Korábban voltak a Love Parade-ok, ugyanez, csak hetero kiadásban, csak ott még pluszban a drogot meg piát is "hirdették" a szabad szex mellett. Ha az se zavart, ez se zavarjon.

Egyébként szerintem nincs szükség egyikre sem. És engem ugyanúgy zavar, ha két hetero nyalja-falja egymást nyilvánosan, mintha két nő tenné ugyanezt. Így van, csinálják a 4 fal között.

2022. nov. 14. 07:27
 19/68 anonim ***** válasza:
82%
Attól függ. Ha hetero pároknak is ezt mondod, ha nyilvánosan fogják egymás kezét, vagy csókolóznak? Vagy zavar a filmekben a hetero szex jelenet is?
2022. nov. 14. 07:37
 20/68 anonim ***** válasza:
66%

Ha valakit zavar,zavarba jön egyszerű dolgoktól(csók,ölelés,meztelenség),az inkább keressen fel pszichológust!

Megakadt személyiségfejlődés,gyerekes viselkedés!

2022. nov. 14. 07:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!