Az egy homofób kijelentés, hogy "engem nem érdekelnek, csak csinálják a négy fal közt" ?
"Láttál már Folsom Street Festival-ról képeket?"
Én tényleg nem értem, hogy ha ennyire taszít ez a dolog, akkor miért nézegetsz mégis ilyen fesztiválokról képeket? Te ilyen mazoista alkat vagy?
Mellesleg, eddig azt sem tudtam, hogy létezik ilyen, hogy Folson Street Festival. Látod, engem nem érdekel a téma, azt sem tudom, milyen fesztiválok meg hol vannak. Téged miért érdekel ennyire? Miért érdeklődsz ennyire egy olyan téma után, amitől egyébként bevallottan rosszul vagy? Komolyan nem értelek.
Egyébként pedig a Folson Street Festival nem = a Prájddal, a Folsom Street Fair egy BDSM és bőrszubkultúra utcai vásár, nem pedig melegjogokért történő felvonulás, ne keverjük ide.
"Ma már az is homofóbnak számít, aki heteroszexuális"
Jaj szegény heterók. Már a levegőt is sajnálják tőlük. Örülök hogy meleg vagyok mert csak mindennap uszítanak ellenünk pl. ezen az oldalon is. Szegény heterók biztos minden órában támadva vannak. Nem lennék a helyükbe.
"Én tényleg nem értem, hogy ha ennyire taszít ez a dolog, akkor miért nézegetsz mégis ilyen fesztiválokról képeket? Te ilyen mazoista alkat vagy?"
Miért terelsz? Elhiszem, hogy könnyebb össze látens melegezni és egyenes választ adni, mivel az számodra kínos... de azért próbáld meg!
"azért próbáld meg!"
Megpróbálom helyette.
Tegyük fel, hogy van valami, ami neked nagyon fontos. Mondjuk nagyon szereted a metal zenét, ezért hosszú hajad van, zenekaros pólóid. Erre azt mondom neked, hogy figyu bátyja, éntőlem azt hallgatsz, ami jól esik, de otthon, a négy fal között. Nekem te ne vedd fel a zenekaros pólódat, meg vágasd le a hajadat, mert senkit nem érdekel, hogy te milyen szar zenéket hallgatsz.
A gond ott kezdődik, hogy amúgy mondjuk tele van az utca pl rapperekkel, akik a bőgatyóikban, baseball sapiban, szintén zenekaros pólóban veretik a jbl hangszóróból, meg diszkópartik dumm-dumm ütemétől zeng az utca, és sem én, sem más nem kéri meg őket, hogy hé fiúk, otthon hallgassátok.
Szóval azért vagyok "metálofób" (azta :D), mert nem a zene, hanem csak bizonyos stílusokra igaz, hogy négy fal között tűrök tartom e helyét. Oké, nem hangoztatom nyíltan, hogy a metál nem is zene, meg hogy aki ilyet hallgat, annak valami el volt b.szva gyerekkorában, meg, hogy a lányoknak van hosszú haja, de azért mégis sejthető, hogy így gondolom.
Aztán persze, ha te emiatt felszólalsz ellenem, mondván csak a metál ellen vagyok, akkor majd azt mondom, hogy te rámerőlteted az agresszív, nem normális zenédet, meg azt akarom, hogy mindenki metált hallgasson, mert szerintem az a normális. Eközben csak annyit akartál, hogy ha már más is lehet bőgatyóban, meg nyc-s baseball sapiban, akkor hadd vedd már fel azt a k.rva cannibal corpse pulóvert te is.
A kérdés ez volt, amit feltettem, ami után elkezdtetek terelni:
Melyik heterót láttál olyasmiket csinálni, ami a Folsom Street Festivalon hétköznapi dolognak számít?
Szóval melyiknél látattok? Van ilyen nyilvánosan magamutogató, utcán publikusan szexelő, egymás szájába vizelő stb. heteró rendezvény, mint ez a mocsok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!