Az egy homofób kijelentés, hogy "engem nem érdekelnek, csak csinálják a négy fal közt" ?
39; miért hazudsz? Nők alig vannak a fesztiválon, szinte kizárólag ezek a gusztustalan, bőrszerkós melegek vesznek részt rajta.
Minden meleg így hazudik?
"mind ott volt"
Igen, 10-ből 1 képen valóban volt egy nő is. Amúgy nem férfifesztivál, hanem melegfesztivál, azon belül pedig vannak nők is, ha jól tudom.
Csak meg felelő szavak kellettek.
De amugy meg meg jegyzem hogy az hogy egy szex fesztiválon igy néznek ki,
normálisabb annál ha egy meleg jogi felvonuláson.
Én 100%-ban heteró 18 éves fiú vagyok. Elég konzervatív családból származom. Két évvel ezelőtt összehaverkodtam egy gyerekkel, aki később elárulta, hogy meleg. Akkor nem tartottam normálisnak, de nem is zavart. Csak mint te most, ez a "négy fal között azt csinálnak, amit akarnak" hozzáállásom volt. Aztán megismertem őt jobban és megláttam, hogy ő ugyanannyira képes szeretni a fiúkat, mint én a lányokat. Amikor beleszagolok egy lány hajába, végigsimítom a hátán a kezem és megcsókolom, ő ezeket ugyanúgy érzi, csak fiúk felé.
Ő például nem szokott Pridera járni. Nem is néz ki b*zisan. Olyan mint bármelyik heteró férfi.
És akkor elgondolkodtam. Szerintem a szerelem az egyik legalapvetőbb dolog, amiért élünk. Ha két, felnőtt korú ember szereti egymást, akkor mi az ok arra, hogy ne házasodjanak össze? Én belehalnék abba, ha lenne egy lánnyal egy 10 év hosszú kapcsolatom, és az állam meg valami szélsőséges meggyőződésű pap azt mondaná, hogy nincs jogom őt házastársamnak nyilvánítani.
Tényleg nem értem, hogy az emberek miért éreznek feléjük ilyen kevés empátiát.
Szerintem csodálatos, ha két ember tiszteli és szereti egymást, törődik a másikkal. Mindannyiunknak szüksége van erre.
45; de szánalmas vagy, megfelelő kulcsszavakkal bármi előhozható :)). Miért nem simán a fesztivál nevét írod be, fáj az igazáság, hogy 10-ből 9 résztvevő bőrszerkós perverz?
46; ez nagyon szépen hangzik, csakhogy a melegházasságra soha a történelem folyamán senki nem gondolt úgy a 21-ik századig, hogy abból házasság lehetne. Nem, még maguk a melegek sem. Mégis generációk nőttek fel és nem picsogva meg siránkozva, mint ahogy ma.
Amúgy senki nem tiltja neked, hogy szeresd a veled azonos neműt, mindössze nem állhatsz vele oltár elé, ennyi és kész. De amúgy veremóniát még így is tarthatsz, senki nem fog odamenni téged bántani ezért. A többi meg kit érdekel? Életed végéig döfködheted azt, aki neked tetszik.
"45; de szánalmas vagy, megfelelő kulcsszavakkal bármi előhozható :)). Miért nem simán a fesztivál nevét írod be, fáj az igazáság, hogy 10-ből 9 résztvevő bőrszerkós perverz?"
Mindegyik perverz akár meleg akár nem.
És egyébként meg a hogy első keresésre nagyrészt férfiak jelennek meg az nem azt jelenti egyből, hogy alig ment el arra nő hanem az hogy hiresebbek lettek a férfiak képei. De ha rákeresel a megfelelő kulcs szavakkal, akkor észre vehető hogy böven mentek rá nők is.
És heterok meg melegek egy aránt vannak rajta.
"ez nagyon szépen hangzik, csakhogy a melegházasságra soha a történelem folyamán senki nem gondolt úgy a 21-ik századig, hogy abból házasság lehetne."
A rabszolgaság eltörlését és a női egyenjoguságot sem gondolták egy nagyon hosszú ideig.
"Nem, még maguk a melegek sem"
Azt honnan tudod hogy a melegek mit gondoltak akkor?
És persze hogy nem nagyon akartak le kötötte őket az alapjogok meg szerzése, vagy azoknak hiányának túlélése.
"Amúgy senki nem tiltja neked, hogy szeresd a veled azonos neműt, mindössze nem állhatsz vele oltár elé, ennyi és kész"
Az oké hogy nem lesz keresztény esküvő, de állami esküvője miért nem lehet a melegeknek egy szekurális országban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!