Mjt gondolsz Schobert Norbi kijelentéséről?
Figyelt kérdés
Norbi szerint nem a magyar kormány hanem Európai Unió Tehet mindenről! Ők a felelősök2022. szept. 20. 08:05
1/15 anonim válasza:
Doktor Schobert Norbert Mihály Táplálkozási Tanácsadó Úr mindig is komoly szaktekintélynek számított a politikában.
2/15 anonim válasza:
Nem mond hülyeséget.
Én nemrég felújítást végeztettem a házamon.
Sok alapanyag (pl ablak) gyártásához eddig viszonylag olcsón Oroszországból szereztek be nyersanyagokat, most a gyártó Afrikából szerezte be ugyanazt magasabb áron (logisztika). Emiatt pedig drágult jelentősen a termék.
3/15 anonim válasza:
Nem értem, hogy ez az ember, miért nem igazságügy miniszter!
Simán van olyan okos, mint Győzike, vagy Tóth Gabi!
5/15 anonim válasza:
Nem arról volt szó, hogy Győzike lesz az új Farkas Flóri és Tóth Gabi, meg teljes önállóságot kap?
6/15 anonim válasza:
ki érdekel norbi?
off: imádom az első kommentelőt 😆 a fogalmazásaidon mindig jót röhögök
8/15 anonim válasza:
Schobert Norbi ne a nyugattal harcoljon, hanem a zsírral, mint eddig. Fogyassza le inkább Orbánt, minthogy hülyeségeket beszél.
9/15 anonim válasza:
1: Legalább annyira, mint a vegyészetben.
10/15 anonim válasza:
#9 A cukor-kokain magyarázata biztos tetszett pár "édesszájú" politikusnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!