Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Amennyiben a Fidesz nem bukik...

Amennyiben a Fidesz nem bukik a következő választásokon, a 2/3-uk bukni fog?

Figyelt kérdés
Egyértelmű, hogy csak a Tisza több szavazatot fog kapni, mint 3 éve az összefogás. Ugyanakkor a győzelmük kétséges. Mit gondoltok?

ma 09:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
20%

A Tisasen párt el fog tűnni.

Jobbról nem megy balra szavazat.

Ez faktum.

ma 09:30
 2/12 anonim ***** válasza:
55%

A " sima többséges győzelem szinte biztos a Fidesznek.

A 106 egyéni képviselői mandátumból 60 helyen nyer, amire abszolút esélyes.

Ehhez elég 2-2,5 millió listás szavazat és már minimum 103-105 képviselője lesz.

Aki ezt nem látja, az vak.

ma 09:31
 3/12 anonim ***** válasza:
52%
"Egyértelmű, hogy csak a Tisza több szavazatot fog kapni, mint 3 éve az összefogás" Ez piszkosul nem egyértelmű. MZP csak bolond volt, de MP még bűnöző is. Alkalmas jelöltek nélkül. Emiatt el sem mer indulni az időköziken. A legutóbbi Partizánban is leégett.
ma 09:33
 4/12 anonim ***** válasza:
81%
2: a 2/3-ról szól a kérdés
ma 09:34
 5/12 anonim ***** válasza:

4# észre vettem...

De szerintem a sima többség ami biztos, persze lehet 2/3 ad is, nem zártam ki, de szerintem nem lesz.

ma 09:42
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem most nem lesz esély 2/3-ra.

De a "sima" győzelem is jó.

ma 09:46
 7/12 anonim ***** válasza:

2022-ben az összefogás borzalmasan csinált mindent, ezt akkor is leírtam, 0% hasznosságot kaptam rá. Nincs értelme Debrecenben meg Budapest belső kerületeiben elverni a kampánypénzt, az egyik egész biztosan nem jön el, a másik meg ígyis-úgyis. Minek ott elverni a pénzt, ahol nem lehet vagy nem kell változtatni az eredményen?

A Tisza sikerének is szerintem az lesz a kulcs kérdése, hogy ki tudják-e mérni, mik a billegő kerületek, és tudnak-e ott erőteljes kampányt csinálni? A Fidesz az tizedes jegyre pontosan kiszámolja, pontosan tudják, hol és mennyit érdemes költeni és mivel. Ezzel szembemenni úgy, hogy az összefogás tette, öngyilkosság. El kell felejteni a radikális-Fideszes kerületeket és a biztos ellenzéki körzeteket, ha ezt sikerül megugrani, nem lesz 2/3-ad. Országos népszerűségre gyúrni nem a legjobb, az a mandátumok kevesebb, mint felét adja. Össze kell szedni minél több kerületet.

ma 10:21
 8/12 anonim ***** válasza:
Jó lenne felfogni, hogy teljesen lényegtelen hogy 2/3-al vagy 2/3 nélkül nyer-e a fidesz. Amíg meglenne a többsége a parlamentben, addig az egy ugyanolyan katasztrófa mintha 4/5-el nyert volna. Nincs már igazán szükségük a 2/3-ra, ellentétben az ellenzéknek aminek nagyon is szüksége lenne az alkotmányozó többségre. De legalább a rendes többségük legyen meg, másképpen a vereségük akkora katasztrófa lesz az országnak, amekkorát még nem láttatok
ma 10:30
 9/12 anonim ***** válasza:
47%
8# vagy nem 🤔🤔
ma 10:32
 10/12 anonim ***** válasza:
36%

Ha beindul a nagy pénzosztás, kilóra megvesznek mindenkit, és még a falból is fideszes propaganda fog dőlni, minden Youtube videó előtt kétszer és közben hatszor, a "közszolgálati tévék" és a Facebook is tele lesz fideszes reklámmal, attól tartok, ez mind megint esélyessé teszi az újabb 2/3-ot.

Egy miniállam éves költségvetését fogja a fidesz minderre elkölteni.

Az már más kérdés, hogy majd utána jön a fekete leves, elszabaduló infláció, megszorítások és újabb kölcsönök felvétele az osztogatások miatti üres államkassza miatt, az már nem érdekli őket és a híveket. Abba fog teljesen belenyomorodni az ország, hogy a fidesz nem éri be kevesebbel, mint 2/3.

ma 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!