Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Amennyiben 2026-ban a Fidesz...

Amennyiben 2026-ban a Fidesz nyerne, az csak is csalással, illetve Putin beavatkozásával történhet?

Figyelt kérdés
Ti láttok más szcenáriót? Ennyire azért nem lehetnek megtévesztve az emberek, hogy tömegesen leszavazzanak a Fideszre.

ma 11:37
1 2
 2/11 anonim ***** válasza:
34%
Sokaknak nem szimpatikus ám Magyar Péter és a Tisza. A többiek meg ugyanazok maradtak, szóval nem sok más lehetőség van. Amúgy is a Tisza 21 pontja erősen hasonlít az összefogás legutóbbi programjához, az meg nem hozott nagy sikert.
ma 11:40
 3/11 anonim ***** válasza:
23%
Da, Dobrev Putyinnak lesz köszönhető
ma 11:44
 4/11 anonim ***** válasza:
58%

Nem lehet csalni a magyar választási rendszerben,kézzel számolják a voksokat,az ellenzéki jelöltek is aláírják egy-egy körzet végeredményét.

Most jönnek még csak hangulatjavító intézkedések.Több ezer milliárdot szórnak majd ki,annak meg lesz a hatása.

ma 11:50
 5/11 anonim ***** válasza:
50%
A propaganda gépezet, az nem csak propagandát foglal magában hanem a legnagyobb választási csalási hálózatot is.
ma 11:51
 6/11 anonim ***** válasza:
33%

Kézzel számoljátok azt is, hogy előtte, hány 10.000 ft-ot, kiló krumplit osztottak ki? Nem lehet csalni, de csak 7es cikkely eljárást folytat az EU a demokráciánk végett...

Nem vagyunk demokrácia, nincsenek szabad választások az országban.

ma 11:57
 7/11 anonim ***** válasza:
48%
Kérdező, ennyire naiv nem lehetsz. Magyar Péter szavazóbázisa ugyanabból a 2 millió emberből áll, akik 2022-ben az "összefogás"-ra szavaztak. Kétmillió ellenzékinél nincs több ebben az országban. Attól, hogy ők most egységesen bevonultak egy Facebook-oldalra, és közösen dolgoznak egy online kormányváltáson, még nem változott a realitás. A magyar vidék továbbra is fideszes, és a jelenlegi állás szerint olyan Vitya-kétharmad lenne, mint egy ház. A Tisza nem a Fideszt mossa el, hanem az "összefogás" pártjait. 2026-ig maximum annyi történik, hogy egyszerű többsége lesz a Fidesznek, elveszítik a 2/3-ot.
ma 12:00
 8/11 anonim ***** válasza:
49%

"7es cikkely eljárást folytat az EU a demokráciánk végett"

Elég ostoba lehetsz, ha erre a dologra tényezőként tekintesz. Az egész 7-es cikkely csak egy cirkusz, ami a lipsi EP söpredék talált ki.

Ideje lenne már lassan eltakarítani ezeket az önsorsrontó hazaárulókat az EP-ből. Ami késik az nem múlik, mindenhol rogyadozik a hazugságokra épített multikulti "demokráciájuk" (ahol mindenki másnak több joga van, mint az adott nemzet dolgozó polgárainak).

Ha nem vagyunk demokrácia, és nincsenek szabad választások, akkor miért reménykedtek még mindig Petike felemelkedésében? Döntsétek már el mi van végre!

ma 12:04
 9/11 anonim ***** válasza:

8, Én nem elég, hanem baromira, és ultra ostoba vagyok, de akkor sem ringatom magam álmokba a magyar demokráciával kapcsolatban.

Én nem vagyok többesszám, ha többesszám lennék, már réges rég nem járna szavazni az ország, én egy darab vagyok és én nem reménykedek Magyar Péterben, mert egyrészt semennyire nem győzött meg, másrészt, attól, hogy kinyitotta a száját, a rendszer, ami ma Magyarországot képezi, nem változott.

Ezt egyes szám, első személyben irt kommentet, a saját, önnálló véleményem alapján alkottam.

ma 12:12
 10/11 anonim ***** válasza:
56%

Milyen fura, hogy 22 után, többségi egyetértés volt, hogy nem vagyunk demokrácia, most, hogy Magyar Péter megjelent, hirtelen azzá váltunk.

Nem semmi ez az ország.

Szavazzá rá, megint bejuttatsz valakit, aki a következő 4 évben nem fog semmit csinálni, mert nem kerül kormányra, a te életed, csak rosszabb lesz, aztán, majd megint mindenki másra mutogathatsz.

ma 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!