Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vajon belebukik-e az újabb...

Vajon belebukik-e az újabb bűncselekményébe Magyar Péter?

Figyelt kérdés
[link]

ma 08:22
A kérdező szavazást indított:
Igen, ez már sokaknál vízválasztó lesz, megindul lefelé a lejtőn.
Nem, egy messiáshívőt nem érdekelnek messiása bűnei.
11 szavazat
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Semmi következménye nem lesz a dolognak. A fidesznél pontosan ezt csinálják. Sőt, a magyar emberek is ezt csinálnák, vagy csinálnák azok, akiknek amúgy a legfőbb bánatuk, hogy a lopásból és korrupcióból ők ki vannak hagyva. Az amiből te kimaradsz, ugye, Hofi bácsi. Legalul explicit lopnak, felette okosba megoldanak, még felette lepapíroznak, a legteteje meg a state-capture. Ez egy neurotikus és duzzogó félázsiai tolvajnemzet, engem, téged, Magyar Pétert, Orbán Viktort, akárkit beleértve. Ezzel az emberanyaggal soha nem lesz itt Ausztria.
ma 08:26
 2/20 anonim ***** válasza:
70%
Mekkora idióta ez a magyar péter elég csak közpénzre pályázatokat lopni
ma 08:28
 3/20 anonim ***** válasza:
0%

Nálam ez azért pár kérdést felvet Magyar Péter mellett.

Ha Magyar Péter valóban érintett és bűncselekményt követett el, akkor Mészáros Lőrinc is. És Mészáros Lőrinc is bukni fog?

Ha Mészáros Lőrinc is bukna, akkor a magyar pályázati rendszerért felelős kormány is bukna vele?

Én örülnék neki, ha kiderülne Magyar Péterről ez, mert akkor az egész kormányt vinné magával és vissza lehetne adni a hatalmat a többi demokratikus pártnak!

ma 08:29
 4/20 anonim ***** válasza:
XD XD XD
ma 08:31
 5/20 A kérdező kommentje:
3: Nem, semmi nem utal arra, hogy Mészáros Lőrinc is bennfentes kereskedelmet követett volna el. Ilyet még Magyar Péter sem állított.
ma 08:33
 6/20 anonim ***** válasza:
43%

Szóval tehát Mészáros Lőrinc bűncselekményt követ el, hogy titokban kiteregeti a tőzsdei terveit a bennfentes kereskedelemhez.

Amúgy 2023 júliusában már elvált, így Jucusnak sem volt köze hozzá. Nem azt mondtátok, hogy utálták a Fideszben? Akkor ez mégis hogyan lehetséges?

ma 08:33
 7/20 BécsiFehér ***** válasza:
55%

Az ő válaszát is illik ideidézni:

"Akkor, hogy a propagandistáknak és a valódi újságíróknak is világos legyen: soha nem követtem el tőzsdei bennfentes kereskedést. Aki ennek az ellenkezőjét állítja, vagy sejteti, annak rágalmazás miatt a törvény előtt kell felelnie.

Egyébként, hogy a sajtó kíváncsiságát kielégítsem, még 2008-ban vettem az első részvényeimet (emlékeim szerint OTP részvényt) és azóta sokfajta értékpapír volt a birtokomban rövidebb, vagy hosszabb ideig. A tőzsdei ügyleteimből sosem voltak kiemelkedő eredményeim (nem vagyok és nem is leszek Soros György vagy épp Elon Musk😅).

Emlékeim szerint az utóbbi három évben jellemzően virtuális veszteségem volt a részvényeimen. Ami ugye nem kifejezetten a bennfentes kereskedésre jellemző. Remélem a 2025-ös évem ilyen szempontból is sikeresebb lesz.

Ha a sajtó munkatársai valódi bennfentes kereskedelemre kíváncsiak, akkor javaslom, hogy a Karmelita Palota és az Orbán janicsárok, vagy éppen a propagandisták környezetében vizsgálódjanak."

ma 08:35
 8/20 anonim ***** válasza:
0%

Két részlet, a cikkből:

Honnan tudta Magyar Péter, hogy Opus-részvényeket kell vásárolni péntek délután, mert azokat hétfőn drágábban el lehet adni?

Mészáros Lőrinc bankjának felügyelőbizottsági tagjaként értesülhetett-e arról Magyar Péter, hogy tőzsdezárás után a Mészáros Lőrinc többségi tulajdonában álló Opus részvény visszavásárlási programot jelent be, amely hatással lesz hétfőtől az árfolyamra?

nekem ez úgy tűnik, hogy, ha Magyar Péter bűnös, akkor Mészáros Lőrinc is bűnös!

Én örülnék neki, ha Magyar Péter igy csinálná meg a rendszerváltást és az egész kormányt, a NERrel együtt, vinné magával a börtönbe!

ma 08:37
 9/20 anonim ***** válasza:
29%
Buktassa meg a nácikat, más nem érdekel.
ma 08:38
 10/20 anonim ***** válasza:
32%
Tudod honnan lehet felismerni a gyengeelméjű embereket, kérdező? Hogy messiásoznak.
ma 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!