Mit szólsz hozzá, hogy Magyar Péter kiposztolta a számára nem szimpatikus emberek vallási hovatartozását?
Tehát ha az egyik embertől erkölcstelenség dehumanizálni valakit, akkor a másik embertől ugyanez automatikusan erkölcsössé válik?
Nem én magyaráztam bele, te írtad, hogy ez azért korrekt, mert a köztársasági elnök is ezt csinálta.
#5: nem, nem ezt írtam. Azt írtam, hogy korrekt, ha felhívja a figyelmet arra (mert ha jól értem, olyan dolgot írt le, amit utánajárással maga is megtudhatott az ember), hogy milyen ideológia van amögött a hatalom mögött, ami pl. az ateistákat dehumanizálja.
Ez nagyon nem ugyanaz, mint amit Te sugallsz, engem erölcsi relativizmussal vádolva.
Biztos van az az alkoholmennyiség, amitől összefüggést látsz az ATV reggeli műsorvezetőjének vallási hovatartozása és a köztársasági elnök ideológiája között.
Magyar Péter köztudomású információt osztott meg, amely nyilvánosan elérhető volt az adott emberekről, ráadásul név szerint nem is nevezte meg őket. Egyébként a kérdéses emberek mindegyike büszkén és nyilvánosan vállalta a felekezeti hovatartozását.
Ez nem bűncselekmény - kb. olyan, mintha azt posztolta volna, hogy a Mária Rádió egyik vagy másik műsorvezetője római katolikus.
Oké, de ennek mi értelme volt? Mi következik abból, ha az ATV takarítónője mondjuk buddhista? De most komolyan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!