Magyar Péter szemérmetlenül hazudott és beégett?
Tudod linkelni ezt a videót? Tényleg szeretném látni, mert lemaradtam róla.
Nem azért, mert megkérdőjelezem, amit mondasz, de kíváncsi vagyok.
Nem. Szemérmetlenül hazudott de ha megnézed a szimpatizánsait akkor ők ezt nem így látják és csak ez a fontos.
Én azért reménykedek, hogy a magasan képzett ellenzékiek kritikai érzéke előbb utóbb csak magához tér. :) Pl. az hogy Puzsér erről nem írt ki semmit se az én szememben már fél siker, mert lehet ő is érzi, hogy kezd kínos lenni, hogy kinek a szekerét tolta.
ma 19:25
https://www.youtube.com/watch?v=9FWQciGjJXw
de ehhez kell a kontextus is, hogy előtte meg Partizánban sírt, hogy elhallgatták és nem hívták meg az ATV-be.
Ha tényleg hívták erre ő meg mint legerősebb ellezéki vezető mégse ment el, ezzel már tele lett volna a sajtó.
Ehhez képest ez a "botrány" csak akkor derült ki mikor a választások eredményekor bebizonyosodott, hogy tényleg ő a legerősebb ellenzéki vezető :)))
Ez is olyan furcsa sztori mint minden amiben a Kormány propagandasajtója szerepel :)))
Nem érdekel hogy milyen, vagy mit akar MP. Buktasa meg az Orbánt és kész.
Akármilyen is MP, Orbán semmivel sem jobb nála, tehát egálban van.
A fidesz és a mocskos Orbán külön megérdemelné ha egy ilyen troger ember buktatná meg őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!