Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A tanárok elégedettek lennének...

A tanárok elégedettek lennének a 20%-os béremeléssel?

Figyelt kérdés

Most ugye egy mesterdiplomás tanár az első 7 évében keres nettó 207.000 Ft-ot.

Ekkora emeléssel már majdnem elérnék a nettó 250.000 Ft-ot, az már elég lenne nekik?

2022. okt. 30. 08:06
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/74 anonim ***** válasza:

" ha már a gyerek ordibál az órán, akkor a tanár engedje neki hogy ordibálnjon "

Hol írtam én ilyet?

Ha el olvastad amit írtam akkor ott van az is hogy a tanároknak nincs nagyon lehetőségük fegyelmezni és mivel a drágalátos szülők is segítik hogy semmi tekintélyük ne legyen a diákok szemében ezért fejre is állhatnak akkor sem fognak rájuk hallgatni.

"szar tanárok vannak ma,"

Nem tudom mit írtam pontosan de vagy rosszul fogalmaztam vagy félre értetted. Értem ez alatt azt hogy ma rossz tanárok vannak. Ez ebben a formábban nem igaz. Vannak rossz tanárok is de nem csak az van. Sok nagyon jó tanárt ismerek mai napig is. Ha te eggyel sem találkoztál eddig az sajnálatos de nem minősíti mindet.

A másik pedig az elvárásokra vonatkozik. Nem emlékszem pontosan hogy fogalmaztam. Egyrészről elvárások vannak, ösztönözni azonban nem mindet lehet.

Akiket én ismerek (nem minden tanár ilyen) ők egyrészről magukkal szemben támasztanak nem kis elvárásokat. Másrészről pedig a kollégáikkal együtt egymással szemben is vannak elvárások.

Mert ha az egyik valamit rosszul csinál az hatással van a másik munkájára is.

Nem akkora elvárások mint egy vezér igazgatónak de stressz attól még van.

Egy részről meg kell felelni az előbbi elvárásoknak, felügyelned kell a diákokat hogy ne tegyenek kárt magukban és egymásban, napi rendszeres verbális támadások a diákoktól és a szülőktől, stb.

2022. okt. 30. 20:49
 62/74 anonim ***** válasza:
74%

Kérdező és a kérdés is jelentve, egyértelmű provokáció az egész.

Téma off.

2022. okt. 30. 22:06
 63/74 Páncélos szúnyog ***** válasza:
69%
Én totál egyetértek a kérdezővel. Minek tanár amikor elmehetsz közmunkára? Igaz, hogy hülye vagy mint a segg, de legalább már 14 évesen keresel egy kis pénzt. Aztán meg keresel egy proli picsát akit 16 évesen teherbe dughatsz, csinálsz neki három gyereket és meg is van oldva a fullos családi. Minek egyetemre menni tanulni, bulizni, élményeket szerezni, amikor mehetsz a koszos utcára sepregetni, ráadásul "jó" pénzért?
2022. okt. 30. 23:25
 64/74 valaki : ***** válasza:
100%
Én elégedett lennék vele.
2022. nov. 1. 20:10
 65/74 anonim válasza:
91%
Kérdező te ennyire hülye vagy vagy valaki fogja a kezed??
2022. nov. 3. 23:21
 66/74 anonim ***** válasza:
100%

"A tanárok elégedettek lennének a 20%-os béremeléssel?"

Nem azért kell emelni hogy elégedettek legyenek, hanem hogy menjenek emberek tanárnak, hogy ne tünjön el hamarosan az összes tanár.

2022. nov. 4. 07:28
 67/74 anonim ***** válasza:
0%

Brüsszeltől függ hogy mekkora béremelést és milyen hamar tud biztosítani a kormány a tanároknak. Ha nem kapjuk meg a nekünk járó uniós pénzeket, akkor a tanárok kevesebb béremelést fognak kapni, ez biztos.

A kormány az uniós pénzektől függetlenül vállalta a tanárok béremelését ez egy nagy áldozat volt a részükről, de sajnos a lehetőségek korlátozottak a költségvetés szempontjából, ha uniós források nélkül kell gazdálkodni.

2022. nov. 18. 11:18
 68/74 anonim ***** válasza:
100%

67, szépen betanultad, de valójában amit a kormány ígért, az nem megoldás arra a problémára, amire a pedagógusok rávilágítanak. A követelés háromnegyede nem anyagi jellegű, mégis a kormány hallani sem akar róluk. Deee az az ígéret, amit az EU-s pénzekkel együtt tett a kormány, az sem oldja meg az anyagi jellegű problmémát.

Lényegébne a kormány nem ígért semmit, ami megoldaná a problémákat.

2022. nov. 18. 11:23
 69/74 anonim ***** válasza:
100%
A megoldás egyesszerű. A kormánynak indítania kell egy étterem láncot. Ahányan bekajálják a kormány dumáját, az alapján könnyedén kiszorítana minden éttermet és gyors éttermet az országból. Rengeteg pénzhez jutnának és az így szerzet pénzből lehetne fizetni a tanárokat. :D
2022. nov. 18. 11:34
 70/74 anonim ***** válasza:
Nem.
2022. nov. 18. 16:32
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!