A fideszesek miért irigylik a tanároktól a béremelést?
Én Fideszesként abszolút nem irigylem pl.
Az általánosítás pedig nagyon beszűkült dolog szerintem.
Maximálisan támogatom a kormány törekvését, ahogy az elmúlt években történt pedagógus béremeléseket is.
Mert a legtöbb tanulatlan csóró gyári munkás aki a gyerekének is ugyanilyen sorsot akar.
Mindenféle tehetséggondozás vagy taníttatás nekik lipsi dolog.
Nem a tanároktól irigylik, csak most azt látják, hogy a tanárok a kormánnyal szemben harcolnak, vagyis végső soron Viktor Győzövicset támadják, tehát védeniük kell minden áron.
Stratégiaként meg csak azt ismerik, hogy nem az ügyet kell támadni, hanem azt aki képviseli.
4# akkor most jó lenne eldönteni ott nálatok, hogy irigyeljük, vagy nem?🤣
Stratégiailag te meg csak azt ismered, hogy a Fidesz mindegy mit csinál, csak rossz lehet...
Mit volna jó eldönteni, idióta?
A véleményemet írtam egy kérdésre. És a válaszodból látom, hogy nem is tévedtem.
A tanárok nem a kormány ellen vannak, hanem fizetésemelést akarnak. Az ellenzéki pártok állnak be mögéjük és térítik el az egész ügyet kormányváltássá... mígnem mindenkinek elmegy a kedve az egésztől, mert undorodnak az ellenzéktől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!