Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fideszesek miért irigylik a...

A fideszesek miért irigylik a tanároktól a béremelést?

Figyelt kérdés
Elég szánalmas ez a komcsi irigykedés, hogy más zsebében turkálnak. Orbán fizetésemelésével sem volt semmi baj, még így is kevesebbet keres mint Macron. A tanárok is jóval kevesebbet keresnének mint a franciaországi tanárok, úgyhogy ez az érv itt is helytálló.

2022. okt. 13. 15:34
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
77%
Fideszes vagyok, nem irigylem. Következő kérdés?
2022. okt. 13. 15:37
 2/23 anonim ***** válasza:
57%

Én Fideszesként abszolút nem irigylem pl.

Az általánosítás pedig nagyon beszűkült dolog szerintem.

Maximálisan támogatom a kormány törekvését, ahogy az elmúlt években történt pedagógus béremeléseket is.

2022. okt. 13. 15:37
 3/23 anonim ***** válasza:
32%

Mert a legtöbb tanulatlan csóró gyári munkás aki a gyerekének is ugyanilyen sorsot akar.

Mindenféle tehetséggondozás vagy taníttatás nekik lipsi dolog.

2022. okt. 13. 15:39
 4/23 anonim ***** válasza:
51%

Nem a tanároktól irigylik, csak most azt látják, hogy a tanárok a kormánnyal szemben harcolnak, vagyis végső soron Viktor Győzövicset támadják, tehát védeniük kell minden áron.

Stratégiaként meg csak azt ismerik, hogy nem az ügyet kell támadni, hanem azt aki képviseli.

2022. okt. 13. 15:42
 5/23 anonim ***** válasza:
66%

4# akkor most jó lenne eldönteni ott nálatok, hogy irigyeljük, vagy nem?🤣

Stratégiailag te meg csak azt ismered, hogy a Fidesz mindegy mit csinál, csak rossz lehet...

2022. okt. 13. 15:44
 6/23 anonim ***** válasza:
52%
Fideszre szavaztam. Nem irigylem, de talán egy válság közepén nem a legalkalmasabb erre költeni.
2022. okt. 13. 15:45
 7/23 anonim ***** válasza:
34%
Fideszes vagyok és azért irigylem, mert semmit nem tesznek azért, h ilyen fizetésük legyen. Az év fele eleve egy szünet nekik. A maradék időben, meg kb annyit csinálnak, mint egy jobb képességű asszisztens, na de ha még csendesen csak ennyit csinálnak nem is sajnálnám tőlük. Az a baj, h sok tanár elég kártékony, toxic ember pl a tavasszal öngyilkosságba kergetett tanuló esete :(
2022. okt. 13. 15:45
 8/23 anonim ***** válasza:
9%

Mit volna jó eldönteni, idióta?

A véleményemet írtam egy kérdésre. És a válaszodból látom, hogy nem is tévedtem.

2022. okt. 13. 15:47
 9/23 anonim ***** válasza:
47%
Mert nem jártak iskolába, így nem tudhatják milyen nehéz munka a tanáré.
2022. okt. 13. 15:57
 10/23 anonim ***** válasza:
73%

A tanárok nem a kormány ellen vannak, hanem fizetésemelést akarnak. Az ellenzéki pártok állnak be mögéjük és térítik el az egész ügyet kormányváltássá... mígnem mindenkinek elmegy a kedve az egésztől, mert undorodnak az ellenzéktől.

2022. okt. 13. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!