Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fideszesek miért irigylik a...

A fideszesek miért irigylik a tanároktól a béremelést?

Figyelt kérdés
Elég szánalmas ez a komcsi irigykedés, hogy más zsebében turkálnak. Orbán fizetésemelésével sem volt semmi baj, még így is kevesebbet keres mint Macron. A tanárok is jóval kevesebbet keresnének mint a franciaországi tanárok, úgyhogy ez az érv itt is helytálló.

2022. okt. 13. 15:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
30%

8# szerintem a dupla 0 százalékodat nézd,...

Még jó hogy NEM tévedtél, akkor mínusz 80 százalékos lennél 🤣

2022. okt. 13. 16:00
 12/23 anonim ***** válasza:
76%
Én fideszes tanár vagyok. Hogy oldod fel ezt az ellentmondást kérdező?
2022. okt. 13. 16:03
 13/23 A kérdező kommentje:
#12 Ez mitől ellentmondás? Attól, hogy te fideszes tanárként megelégedsz azzal amit kapsz, attól még zavarhat, hogy más meg nem elégszik meg vele.
2022. okt. 13. 16:09
 14/23 anonim ***** válasza:
37%

Fizetésemelést, kisebb óraszámot, meg a sztrájkjoguk visszaállítását.

A fizetésemelés a kormányra tartozik, az óraszámok is és sztrájkjoguk is a 135 bátor emberen múlik.

Aztán az önkényeskedő tankerületek is a kormányt képviselik, nem csak úgy vannak a légüres térben.

És nem is mondtam, hogy a kormány ellen vannak, hanem azt, hogy az egyszeri fideszes csak azt látja, hogy Viktort támadják és kijön belőle az őrző védő ösztön, hogy neki márpedig meg kell védenie a főnit.

2022. okt. 13. 16:26
 15/23 anonim ***** válasza:
22%

Ki mondja azt? 20-30 ember, akit láttál a kommentfalakon fröcsögni, miközben 200-300 fideszes továbbgörget a tanárokkal kapcsolatos híreken, mert ennyire érdekli?

2022. okt. 13. 16:42
 16/23 anonim ***** válasza:

A kérdést nem írtam. A továbbgörgető fideszest nem látom, csak a belterjes fórumokon habzó szájjal küzdőket. Ők vannak szem előtt és nagyon egy irányban gondolkodnak.

Mondjuk az sem segít, hogy a kormány szítja a hangulatot azzal hogy pl. Gulyás "anyagi előnyszerzésnek" nevezi a jogos bérkövetelést.

2022. okt. 13. 17:17
 17/23 anonim ***** válasza:

Szerintem arról van szó, hogy ha a tanároknak engednek, jönnek a fodrászok, villanyszerelők, sírásók stb.

Most a tanárok meg a szemetesek demóznak. Joggal, mert a magyar bérek és körülmények már a Balkán legmélyéig csúsztak.

Ha lenne csak egy minimális összetartás a magyarokban, egy szó nélkül odacsődülnének a parlament elé pár millióan. Egy hétig minden nap. Annak lenne sodrása. Eredménye nem, mert nem.

Amíg ezt nem teszik, nyugodtan "egészségügyi sétának" lehet titulálni a ezeket a kis felvonulásokat.

Nem szívesen mondok ilyet, de nem csak a tanárok dolgoznak éhbérért embertelen körülmények között.

Emlékeztek az egészségügyisek demójára, a Covid kirobbanásakor?

Velük ugyanígy elbántak.

"Vagy megszoksz, vagy megszöksz".

Most is ez van. Majd megunják a népek és hazamennek (amíg van hova).

Sajnos, ez a helyzet.

Orbán Apátok elgaloppozta magát. Már teljesen beleélte magát, hogy az EU küldi a milliárdokat.

Én a választások előtt megmondtam, hogy az eredmény nagyban befolyásolni fogja az EU hozzáállását.

Magyarország kormánya egyszerűen nem érdemli meg a további támogatást. Addig semmiképp, amíg nem hajlandó TÉNYLEGESEN együttműködni.

Viszont Viktor már annak a pénznek a dupláját eltüntette, amit még meg sem kapott a "választási kampányára". Egész egyszerűen az eszébe sem jutott, hogy végre elkenik a száját. " Otthon" nem ehhez szokott hozzá. Tényleg azt hiszi még mindig, hogy mindenhol ő dirigál.

Ha most hirtelen mégis megnyílna a pénzcsap, lökne egy kis alamizsnát, aztán amit kegyesen adott, hatszoros adóval venné vissza.

De nem nyílik a pénzcsap és ez így helyes.

Most éppen a magyarok utolsó garasait szándékozik besöpörni az úgynevezett " Népszámlálással". Azt nézik, mit lehetne még elvenni, megadóztatni.

Most már tényleg hatalmas gondban van.

Talán egy "Nemzeti Konzultáció" segítene, de mikor volt ő kíváncsi a magyarok őszinte válaszaira?

2022. okt. 14. 08:22
 18/23 anonim ***** válasza:

Pont ez az. Látsz egy hangoskodó réteget, és ez alapján ítélsz.

2022. okt. 14. 10:11
 19/23 A kérdező kommentje:
Néma gyerek véleményéről nem is lehet ítéletet mondani.
2022. okt. 14. 11:44
 20/23 anonim ***** válasza:

Nyilván másként ítélnék, ha a hangoskodókat csendben támogatók is kinyitnák a szájukat és ők tennék helyre az elvakultakat...azonban nem tesznek ilyet.

2022. okt. 14. 11:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!