A fideszesek miért irigylik a tanároktól a béremelést?
8# szerintem a dupla 0 százalékodat nézd,...
Még jó hogy NEM tévedtél, akkor mínusz 80 százalékos lennél 🤣
Fizetésemelést, kisebb óraszámot, meg a sztrájkjoguk visszaállítását.
A fizetésemelés a kormányra tartozik, az óraszámok is és sztrájkjoguk is a 135 bátor emberen múlik.
Aztán az önkényeskedő tankerületek is a kormányt képviselik, nem csak úgy vannak a légüres térben.
És nem is mondtam, hogy a kormány ellen vannak, hanem azt, hogy az egyszeri fideszes csak azt látja, hogy Viktort támadják és kijön belőle az őrző védő ösztön, hogy neki márpedig meg kell védenie a főnit.
Ki mondja azt? 20-30 ember, akit láttál a kommentfalakon fröcsögni, miközben 200-300 fideszes továbbgörget a tanárokkal kapcsolatos híreken, mert ennyire érdekli?
A kérdést nem írtam. A továbbgörgető fideszest nem látom, csak a belterjes fórumokon habzó szájjal küzdőket. Ők vannak szem előtt és nagyon egy irányban gondolkodnak.
Mondjuk az sem segít, hogy a kormány szítja a hangulatot azzal hogy pl. Gulyás "anyagi előnyszerzésnek" nevezi a jogos bérkövetelést.
Szerintem arról van szó, hogy ha a tanároknak engednek, jönnek a fodrászok, villanyszerelők, sírásók stb.
Most a tanárok meg a szemetesek demóznak. Joggal, mert a magyar bérek és körülmények már a Balkán legmélyéig csúsztak.
Ha lenne csak egy minimális összetartás a magyarokban, egy szó nélkül odacsődülnének a parlament elé pár millióan. Egy hétig minden nap. Annak lenne sodrása. Eredménye nem, mert nem.
Amíg ezt nem teszik, nyugodtan "egészségügyi sétának" lehet titulálni a ezeket a kis felvonulásokat.
Nem szívesen mondok ilyet, de nem csak a tanárok dolgoznak éhbérért embertelen körülmények között.
Emlékeztek az egészségügyisek demójára, a Covid kirobbanásakor?
Velük ugyanígy elbántak.
"Vagy megszoksz, vagy megszöksz".
Most is ez van. Majd megunják a népek és hazamennek (amíg van hova).
Sajnos, ez a helyzet.
Orbán Apátok elgaloppozta magát. Már teljesen beleélte magát, hogy az EU küldi a milliárdokat.
Én a választások előtt megmondtam, hogy az eredmény nagyban befolyásolni fogja az EU hozzáállását.
Magyarország kormánya egyszerűen nem érdemli meg a további támogatást. Addig semmiképp, amíg nem hajlandó TÉNYLEGESEN együttműködni.
Viszont Viktor már annak a pénznek a dupláját eltüntette, amit még meg sem kapott a "választási kampányára". Egész egyszerűen az eszébe sem jutott, hogy végre elkenik a száját. " Otthon" nem ehhez szokott hozzá. Tényleg azt hiszi még mindig, hogy mindenhol ő dirigál.
Ha most hirtelen mégis megnyílna a pénzcsap, lökne egy kis alamizsnát, aztán amit kegyesen adott, hatszoros adóval venné vissza.
De nem nyílik a pénzcsap és ez így helyes.
Most éppen a magyarok utolsó garasait szándékozik besöpörni az úgynevezett " Népszámlálással". Azt nézik, mit lehetne még elvenni, megadóztatni.
Most már tényleg hatalmas gondban van.
Talán egy "Nemzeti Konzultáció" segítene, de mikor volt ő kíváncsi a magyarok őszinte válaszaira?
Pont ez az. Látsz egy hangoskodó réteget, és ez alapján ítélsz.
Nyilván másként ítélnék, ha a hangoskodókat csendben támogatók is kinyitnák a szájukat és ők tennék helyre az elvakultakat...azonban nem tesznek ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!