Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A tanárok elégedettek lennének...

A tanárok elégedettek lennének a 20%-os béremeléssel?

Figyelt kérdés

Most ugye egy mesterdiplomás tanár az első 7 évében keres nettó 207.000 Ft-ot.

Ekkora emeléssel már majdnem elérnék a nettó 250.000 Ft-ot, az már elég lenne nekik?

2022. okt. 30. 08:06
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/74 anonim ***** válasza:
76%
Pedig te vagy rá a bizonyíték hogy mennyire szükséges lenne többet adni.
2022. okt. 30. 10:07
 22/74 anonim ***** válasza:
19%
Dehogy kéne többet adni. Engem az összes középiskolai tanárom lehúzott, ha rajtuk múlna most vergődhetnék érettségi és diploma nélkül valami alacsony fizetést adó, alacsony társadalmi megbecsülést adó munkában. Én csökkenteném a fizetésüket, közmunkás szintűre. (Nagyon sok olyan közmunkás van, aki sokkal többre vihette volna, de sajnos a tanárok két kézzel nyomták le a fejüket a tanulmányaik során.)
2022. okt. 30. 10:20
 23/74 A kérdező kommentje:

Teljesen egyetértek veled, ezek az ország legalja, szánalmas éhenkórász idegbeteg csövesek, akik a diákokon élik ki a fruszrációjukat.

2022. okt. 30. 10:26
 24/74 anonim ***** válasza:
73%

Egyetemen nem voltak tanáraid?

Melyik közép iskolában csináltad volna meg az érettségid vagy melyik egyetemen ha nem lennének tanárok és így középiskola se egyetem?

Szerinted megoldható lenne hogy a rossz tanárokat ki lehessen rúgni és jókkal feltölteni az iskolákat?

Ezt az segíti elő hogy ha nem kapnak semmilyen fizetést és már nem is tanárok fognak tanítani az iskolákban hanem az utcáról felvet hajléktalan Pisti bácsi fog felügyelni?

Vagy az hogy ha rendes fizetést kapnak és verseny lesz a munka lehetőségekért?

Ha nem lesz oktatási rendszer az országban a tanár hiány miatt az szerinted milyen hatással lesz az országra?

" alacsony társadalmi megbecsülést adó munkában"

Azt írtad nem lehetne diplomád és megbecsülés nélküli munkád lenne. De hogy lennél diploma nélkül tanár? (ez már csak a vicc része volt, részben).

" Én csökkenteném a fizetésüket, közmunkás szintűre. "

Ez szerinted elősegíteni azt hogy a jövőbben ne ez legyen:

" Engem az összes középiskolai tanárom lehúzott, ha rajtuk múlna most vergődhetnék érettségi és diploma nélkül" ?

Azt a rendszer támogatod és tolnád előre amit annyira utálsz. Komolyan ennyire vak vagy? ennyire nem látod??

Csak kíváncsiságból, mivel húztak le téged a tanáraid?

2022. okt. 30. 10:33
 25/74 anonim ***** válasza:
94%

Vannak rossz tanárok. Ez tény.

De sok esetben azonban a diákok nagyon nem látják át az egész helyzetet és elkönyvelik mindenféle rossznak a tanárokat. Pedig ha látnák az egész képet akkor sok tanárukhoz vissza mennének bocsánatot kérni a viselkedésük miatt.

2022. okt. 30. 10:35
 26/74 A kérdező kommentje:
Ideggyenge az összes. Emlékszem, mi pár éve végzős középiskolásként megdobáltuk zsemledarabkákkal az egyik csicska tanárnőt, az meg sírva kiment😂 Aztán felmondott🤣🤣🤣
2022. okt. 30. 10:42
 27/74 anonim ***** válasza:
31%

Fordítva ültök a lovon.

Panaszkodtok, hgoy szar az oktatás, de ezek szerint nem akartok változtatni rajta.

Mert nem a múlt elismerése miatt van szükség az emelésre, hanem a jövő javítása érdekében.

Azaz hogy a jövőben jobbak legyenek a tanárok mint most, vagy régen.

ha nem támogatod a tanárok bérfejlesztését, akkor te azt akarod, hogy továbbra is ross - sőt, egyre rosszabb - legyen a gyerekek sorsa az iskolákban.

És bizony az oktatás fejlesztésére nem lesz elég a 20%. De igazából elég lenne elolvasnod mik a követeléseik és akkor nem kérdeznél baromságokat.

Ismétlem: ha nem támogatod a pedagóguso ügyét, akkor te azt támogatod, hogy rossz legyen az oktatás. Ha te szenvedtél anno az oktatás színvonalától, akkor ez különösen ostoba döntés lenne.

2022. okt. 30. 11:10
 28/74 anonim ***** válasza:
26%

Egyetemen nem voltak tanáraid?--Nem. Ott professzorok, előadók és gyakorlatvezetők voltak. Teljesen más szint.

Melyik közép iskolában csináltad volna meg az érettségid vagy melyik egyetemen ha nem lennének tanárok és így középiskola se egyetem?--- Az érettségi úgy sikerült nagyon jóra, h elmentem egy egyetemi előkészítőre, amit egyetemi hallgatók tartottak (nem tanárok!!!), ingyen.

Szerinted megoldható lenne hogy a rossz tanárokat ki lehessen rúgni és jókkal feltölteni az iskolákat?---Minden vágyam ez lenne. Viszont ezt pénzre építeni nem szerencsés. Aki szereti csinálni és jó benne, az közmunkás fizetésért is normális.

Ezt az segíti elő hogy ha nem kapnak semmilyen fizetést és már nem is tanárok fognak tanítani az iskolákban hanem az utcáról felvet hajléktalan Pisti bácsi fog felügyelni?---Nem kell hajléktalan Pisti bácsi, hanem szakmájukat szerető lelkes tanárok. A hr-esektől tanultam, h a pénz nem jó motivátor. Ezért kell nekik kozmunkas szintű fizut adni.

Vagy az hogy ha rendes fizetést kapnak és verseny lesz a munka lehetőségekért?---Nem kell verseny, szakmát szerető lelkes tanárok kellenének.A hr-esektől tanultam, h a pénz nem jó motivátor. Ezért kell nekik kozmunkas szintű fizut adni.

Ha nem lesz oktatási rendszer az országban a tanár hiány miatt az szerinted milyen hatással lesz az országra?---Lesznek tanárok, nyugi. Sajnos mindig vonzó lesz a munka címém semmittevés 🙂

" alacsony társadalmi megbecsülést adó munkában"

Azt írtad nem lehetne diplomád és megbecsülés nélküli munkád lenne. De hogy lennél diploma nélkül tanár? (ez már csak a vicc része volt, részben).---Van diplomám, nem tanári, sose lennék tanár.

" Én csökkenteném a fizetésüket, közmunkás szintűre. "

Ez szerinted elősegíteni azt hogy a jövőbben ne ez legyen:

" Engem az összes középiskolai tanárom lehúzott, ha rajtuk múlna most vergődhetnék érettségi és diploma nélkül" ?---Szakmájukat, lelkes, nem pénzre menő tanárokkal. Ez kiszűrhető a közmunkás fizetéssel.

Azt a rendszer támogatod és tolnád előre amit annyira utálsz. Komolyan ennyire vak vagy? ennyire nem látod??---Nem tudom melyik rendszerről beszélsz.

Csak kíváncsiságból, mivel húztak le téged a tanáraid?---Az egyik kijelentette, h nem hagyja, h diplomám legyen, majd ő tesz róla, h sehova se vegyenek fel. És nem tudom, hogy hogyan csinálta, de attól kezdve az összes tanárom szintén ellenségesen állt hozzám.

2022. okt. 30. 11:23
 29/74 anonim ***** válasza:
83%

"Ideggyenge az összes. Emlékszem, mi pár éve végzős középiskolásként megdobáltuk zsemledarabkákkal az egyik csicska tanárnőt, az meg sírva kiment😂 Aztán felmondott🤣🤣🤣"

" szánalmas éhenkórász idegbeteg csövesek, akik a diákokon élik ki a fruszrációjukat."

Neked komolyan 0 alatt van az IQ-d?

Vajon miért lehet ideges a tanár szerinted amikor olyan undorító gyerekeket kell nevelnie akiknek szórakoztató az ha valakit megríkatnak? akiknek az a szórakozás ha megdobálnak és bánthatnak másokat?

Undorító vagy kérdező.

2022. okt. 30. 11:28
 30/74 A kérdező kommentje:
Undorító vagy ám te. Gondolom te is egy frusztrált tanár vagy, aki minden más munkára alkalmatlan.
2022. okt. 30. 11:31
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!