Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnád itthon a fegyvertar...

Támogatnád itthon a fegyvertartást?

Figyelt kérdés
Nekem három érvem van mellette. Egy, hogy látunk külföldi példát, ahol jól működik. Kettő, aki bűnöző az ígyis úgyis hozzájut éles fegyverhez, tehát a tiltás nem fogja növelni a biztonságunkat, sem csökenteni a bűnelkövetést. Három, egy felvegyverzett társadalmat nem lehet marhavagonokban elhurcolni.

#fegyvertás
2022. okt. 28. 18:10
1 2 3 4 5 6
 11/58 A kérdező kommentje:
Azért mindig érdekes, amikor a fajvédő liberálisok a Brendonok miatt aggódnak :D
2022. okt. 28. 18:50
 12/58 anonim ***** válasza:
57%
Tehát szerinted csak a liberálisok nem akarnak fegyvert. Akkor a fidesz miért nem szavazza meg, simán megtehetnék 2/3-dal. Csak még ők sem olyan fogyatékosok, mint te, kisfiam. Öngól, takarodj vissza a Call of Duty-hoz.
2022. okt. 28. 18:55
 13/58 A kérdező kommentje:
Figyu retardkám. Pártot nem kevertem ide, te indulsz ki abból a fiókos agyaddal, hogy biztos fideszesnek kell lennem, ha a fegyvertartást támogatom. Azzal meg te rúgtál magadnak öngólt, hogy láthatóan libbant vagy, de közben a cigányoktól rettegsz :D.
2022. okt. 28. 19:04
 14/58 anonim ***** válasza:
24%
Hol írtam, hogy fideszes vagy, baromarcú? Pont azt írtam, h még a fidesz se támogatja! Amúgy az vagy, mert a libbantozással elarultad magad! Szóval még ostoba is vagy! Neked fegyver? Inkább diliház, láthat9an egy retardált fegyverbu.zi vagy, de lefogadom még sorkatona se voltál. Hikomat!
2022. okt. 28. 19:09
 15/58 anonim ***** válasza:
17%
Na takaroggy anyád szoknyája mögé, kis mitugrász, és játssz a vizipisztolyoddal.
2022. okt. 28. 19:10
 16/58 anonim ***** válasza:
27%

Elvileg illegálisan is hozzá lehet jutni fegyókhoz lazán, de azt azért ne hidd, hogy a legpitibb bűnöző akkor szerez éles pisztolyt, amikor akar. Nem vagyok otthon az "illegális fegyver rendelés" témakörben, de biztosan nincs minden erőszakos bűnelkövetőnek illegális fegyvere ma. Te elhiszed, hogy az összes erőszakos bűnözőnek van éles lőfegyvere kérdező? Válaszolj pls. És akkor leszűkítettem a kört erőszakos bűnözőkre önkényesen.

De ha legális lenne, akkor minden lakótelepi raj cigánynak is lehetne éles lőfegyvere, akinek futja rá persze. Azért nem lenne sok magyar ember így biztonságban. Vagy ha a szomszédod agya elpattan, rád lőhetne ha kell.

2022. okt. 28. 19:17
 17/58 A kérdező kommentje:
14 fegyverem lehet nincs de belevernék a fejedbe párat hogy megszédülsz az biztos.
2022. okt. 28. 20:00
 18/58 anonim ***** válasza:
16%

"14 fegyverem lehet nincs de belevernék a fejedbe párat hogy megszédülsz az biztos."

Na pont az ilyen agresszív kismalacok miatt jó hogy nincs szabad fegyvertartás.

"

Csak azok, akik nem képesek gondolkodni

Azok még több vért akarnak látni

Kétségbeesett gondolatok

Húzzák elõ a kést, az állatok

Ki saját hibájáért mást okol

Milliókat egy helyre sorol

Bûnbakot mindenki oly könnyen talál

De ki mondja meg, hol húzódik a határ?"

Remélem magadra ismertél

2022. okt. 28. 20:32
 19/58 árokpart ***** válasza:
5%
Igen és ahogyan látom a kormány sem zárkózik el a fegyvertartás liberalizálásától.
2022. okt. 28. 20:41
 20/58 anonim ***** válasza:
22%
Amerika a remek példa rá, hogy miért nem jó ha könnyen fegyverhez lehet jutni.
2022. okt. 29. 00:42
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!