Támogatnád itthon a fegyvertartást?
FÚ árokpart, 4 komment egymás után, rekordot döntöttél. Én nem vagyok idősebb kommunista és képzeld, el tudom képzelni, hogy valaki nem rossz szándékból tartja. Na de te el tudod képzelni, hogy valaki meg rossz szándékból szerez be fegyvert és az utcán lelövi a haragosát? Én egészen jó környéken lakom, de van ahol alapjáraton félnek a magyarok az ott többségben lévő cigányoktól, hát ha még szabad fegyvertartás is lenne, mi lenne az alapból is félelmetes népséggel?
Egyébként még nem lett bebizonyítva, hogy ahol van fegyvertartás ott mért működik jól és az sem, hogy a legpitibb bűnozőnek is van éles lőfegyvere otthon.
Nem feltétlenül működik jobban a szlovák vagy pl. román rendszer a fegyvertartásra vonatkozóan, de a magyar büszkeséget és igazság érzetet eléggé sérti, hogy miért vagyunk mi kevésbé felelősségteljes nép, mint a szomszédaink? Persze ennek nem objektív racionális okai vannak, hanem a különböző történelmi és kultúrális fejlődés eredménye.
Az Unió hamarosan ezt egységessé fogja sajnos tenni negatív értelemben,
és minden országban előbb-utóbb még a gumilövedékes fegyver is be lesz tiltva, és az automata gázpisztolyok is.
Igen, a gáz-gumis riasztó pisztolyokat nem lehet majd újonnan kapni 2023-tól, hanem csak muzeális gumilövedékeseket. Amik csak otthon tarthatóak. Viselési engedély azokra nem kérhető.
A gázpisztolyokra vonatkozó szabályok is szigorodnak valamelyest.
Ahelyett, hogy inkább lazítanának rajta...
Eddig 40 iskolai lövöldözés történt az USA-ban ezévben, vagyis majdnem minden hétre jut egy iskolai lövöldözés. Ott van a lista, kikeresheted mindegyik esetet és utánajárhatsz hány esetben tudták az áldozatok megvédeni magukat a szabad fegyvertartás országában. Vagy a szokásos demagógiával ellentétben a fegyverviselés joga pont arra volt jó, hogy elmebetegek jussanak fegyverhez így vezetve le a bennük felgyülemlett feszültséget.
"31: veled értek egyet, és a 32-es válasza kítűnő példa a rettegő primitív polgárra, aki komolyan elhiszi, hogy a fegyvertartás tiltása tényleg megmenti majd bárki életét."
Jaja rettegő primitív vagyok. xDD Esetleg érveid is vannak te ostoba kérdező? Bebizonyítottad már a kérdésed kezdete óta, amiket a kérdésedben állítottál? Vagy azokat is csak hasraütés szerűen írtad le? Tudod én érveltem is, te csak szavakat meg mondatokat durrogtattál bizonyíték nélkül, akkor bizonyítsd be amit mondtál.
Áruld el nekem kérdező, hogyha a lakatos cigányéknak is van otthon lőfegyverük, akik fegyver nélkül is terrorizálják a magyar emberek életét, ők miért ne lőhetnék éppen le a magyarokat? Mert az amit a kérdésedben írtál, az biztos ne, de még be sem bizonyítottad az állításaidat. De előre szólok, nem is fogod te ostoba. Áruld el nekem kérdező, ha fegyver nélkül is lehet gyilkolni, akkor ha legális a fegyvertartás, akkor majd kevesebb lesz a gyilkosság? Pár esetben meg is akadályozhatná a gyilkosságot de hogy több gyilkosság lenne mint most az 100%, mert a többi esetben meg amiatt lennének gyilkosságok.
Az meg továbbra is hülyeség, hogy minden piti bűnözőnek van lőfegyvere, de erre azóta sem reagáltál, amióta elősször leírtam neked kedves kérdező. mennyire vagy komolyan vehető akkor?
Viszont akkor mért nem akarod legalizálni a kézigránátot? Ha puszta kézzel is lehet ölni, akkor miért nem akarod a kézigránátot meg a lángszórót is legalizálni?
Azért vagyok rettegő, mert leírom neked az igazat? Te pedig még érvelni sem tudtál a saját igazad mellett, a kérdésedben is téves állítások szerepelnek. 3 állításból 2 teljesen hülyeség.
39: te kis senkiházi bohóc. Ha a cigánynak lesz fegyvere, akkor neked is lesz fegyvered, a fegyvertartás legalizálása pedig előbb utóbb magával vonná a birtokvédelemhez való jogot. Magyarul bemegy a tolvaj a kertedbe te meg lazán lepuffantod. Bár ennyi ésszel te albérletben fogsz rohadni életed végéig.
38: Kanadában meg nincs iskolai lövöldözés, pedig ott is van fegyvertartás. Érdekes, nem? Akkor a fegyvertartás a probléma, vagy a társadalommal van valami bibi?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!