Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A jövőben csak melegek lesznek...

A jövőben csak melegek lesznek majd a baloldali politikusok?

Figyelt kérdés
Végülis olyan sokan vevők közülük erre az LMBTQ dologra, hogy nem lepne meg, ha egyszer már kinéznék maguk közül, aki nem ilyen és unalmas, konzervatívnak könyvelnék el. Az emberek ingerküszöbét úgyis egyre lejjebb viszik, szóval lehet majd a sima homoszexualitás sem lesz elég, alapból transzvesztitának kell lenni, hogy valaki érdekesnek tűnjön.

2022. okt. 27. 18:09
 71/97 anonim ***** válasza:
49%

"Tehát szerinted egy kormánynak, amely KERSZTÉNYNEK VALLJA MAGÁT, és ennek nevében hoz határozatokat (legyen most példa az USA-Trump rémálomkorszak, itt egyelőre konszolidáltabb a szitu), akkor az nem a kereszténység nevében történt, a keresztény emberek közbenjárásával? Szeritned kik választották meg az adott vezetőt?"

A Fidesz-kormánynak semmi köze a kereszténységhez, legfeljebb arra hivatkozik, amikor a multikat kiszolgáló törvényeket kitalálja. A Fidesz-szavazók se mind keresztények, ahogy a keresztények se mind a Fideszre szavaznak. Ti libbantak rendszeresen számon kéritek rajtunk, normális embereken az általánosításokat, miközben ti legalább annyira általánosítotok.

"Nem, vallási okokból hiszitek, hogy gyilkosság, mert a nyomorult mesekönyvetekben le van írva."

Ja, bocs, nem tudtam, hogy te jobban tudod, mit miért hiszek, mint én :D

2022. okt. 31. 09:10
 72/97 anonim ***** válasza:

Hiszitek alatt nem egy egyénre, pl. rád gondoltam (ezért a T/2, érdemes tényleg elkezdened szöveget értelmezni, főleg, hogy az érveid rendre a másik szavainak kiforgatásából adódnak), hanem a többségi vallásos emberre. Nyilván senki sem gondolja, hogy minden vallásos ember abortuszellenes, és hogy minden ateista ember nem az.

Most halálkomolyan a fidesz kormánnyal jössz amúgy, mikor nem is azt hoztam fel? XD Tényleg nem tudok ezzel mit kezdeni, elfogynak a szavak.

Persze, hogy nem az összes Fidesz-szavazó keresztény, de az elvakultabb keresztények döntő többsége Fidesz-szavazó, ergó erősen hozzásegítettétek minimum a kétharmadhoz. A többit intézte ő a diktatúrája sajna elég zseniális kialakításával. De mivel nem őket hoztam fel, eleve irreleváns...

2022. okt. 31. 09:28
 73/97 anonim ***** válasza:
49%

"Most halálkomolyan a fidesz kormánnyal jössz amúgy, mikor nem is azt hoztam fel? XD"

Korábban arra is céloztál. Itt most tényleg nem, de ugyanúgy igaz a Trump-kormányra is, amit írtam.

"Persze, hogy nem az összes Fidesz-szavazó keresztény, de az elvakultabb keresztények döntő többsége Fidesz-szavazó, ergó erősen hozzásegítettétek minimum a kétharmadhoz."

És még mindig nem fogod fel, hogy nem vagyok fideszes :DDDD

2022. okt. 31. 09:30
 74/97 anonim ***** válasza:

Még mindig nem érted a T/2-t? :D Vagy királyi többesben látod magad? :D :D Akkor átfogalmazom: a keresztények hozzásegítették a kétharmadhoz a nagy többségükkel.

Persze, amikor van egy vallási alaponon nyugvó és egy ezzel ellentétes értékeket képviselő kvázi kétpártrendszer, akkor a vallásosak nagy többsége nem az előbbire fog szavazni. Á, véletlenül sem, semmi közül a Trump-kormány felállításához. Orbán azért más, mert ő félúton lett hirtelen keresztény a sokadik kanyarral. :D De a kétharmadaihoz tuti, hogy kellett.

2022. okt. 31. 09:35
 75/97 anonim ***** válasza:
49%

"Akkor átfogalmazom: a keresztények hozzásegítették a kétharmadhoz a nagy többségükkel."

Az előbb viszont T/2-t használtál, ami azt jelenti, hogy én is benne vagyok.

"Persze, amikor van egy vallási alaponon nyugvó és egy ezzel ellentétes értékeket képviselő kvázi kétpártrendszer, akkor a vallásosak nagy többsége nem az előbbire fog szavazni. Á, véletlenül sem, semmi közül a Trump-kormány felállításához. Orbán azért más, mert ő félúton lett hirtelen keresztény a sokadik kanyarral. :D De a kétharmadaihoz tuti, hogy kellett."

Nyilván akkor a két rossz közül arra fognak szavazni, amelyik keresztényebbnek látszik, legalábbis akinek ez a legfontosabb. És akkor mi van? Látszatdemokráciában élünk, "mindkét" oldalt ugyanazok irányítják a háttérből. Igazi keresztény pártok vagy politikusok úgysem nyerhetnek, mert nincs médiatámogatottságuk.

2022. okt. 31. 09:39
 76/97 anonim ***** válasza:

Jaaa, hogy előbukkantak a gyíkemberek is. Esetleg laposföldelmélet még? :D

Eleve ezek a pártok ÍGY JÖHETTEK LÉTRE. Keresztény ideológia mellett. Nemhogy így kerülhettek hatalomra, létre sem jöttek volna enélkül. Ha ezt komolyan nem lehet átlátni...

Te, mint keresztény, egy bizonyos társadalmi csoport része vagy, így a csoportodra utalhatok egy olyannal, ami téged is belevesz, igen, te is benne vagy a halmazban. De semmiképp sem E/2, már többedszer értelmezed ezt félre.

2022. okt. 31. 09:43
 77/97 anonim ***** válasza:
És akkor még nem is említettem, hogy nem Fidesz, hanem Fidesz-KDNP van hatalmon. Remélem, tudod, mit jelent az utolsó 4 betű.
2022. okt. 31. 09:55
 78/97 anonim ***** válasza:
49%

"Jaaa, hogy előbukkantak a gyíkemberek is. Esetleg laposföldelmélet még? :D"

Egyik se bukkant elő, de már vártam valami hasonlót, mindig ezzel jöttök, ha elfogynak az érvek :D

"Eleve ezek a pártok ÍGY JÖHETTEK LÉTRE. Keresztény ideológia mellett. Nemhogy így kerülhettek hatalomra, létre sem jöttek volna enélkül. Ha ezt komolyan nem lehet átlátni..."

Nézz már utána, mit képviselt pl. a Fidesz 1990 környékén! Keresztény ideológia mellett, hogyne :D

"Te, mint keresztény, egy bizonyos társadalmi csoport része vagy, így a csoportodra utalhatok egy olyannal, ami téged is belevesz, igen, te is benne vagy a halmazban. De semmiképp sem E/2, már többedszer értelmezed ezt félre."

Ezt ugye direkt csinálod? :D Azt írtad: "erősen hozzásegítettétek minimum a kétharmadhoz". Én ugyan nem, mert nem rájuk szavaztam. Csak nekünk normális embereknek tilos általánosítani, nektek libbantaknak szabad?

"És akkor még nem is említettem, hogy nem Fidesz, hanem Fidesz-KDNP van hatalmon."

A KDNP gyakorlatilag nem párt, hanem a Fidesz álkeresztény tagozata.

2022. okt. 31. 10:02
 79/97 anonim ***** válasza:

Igen, mert a gyíkemberek "megléte" remek érv. :D

A második nem tudom, hogy nem volt tiszta, mivel én is írtam, hogy ez Orbán sokadik kanyara. Az amerikai republikánus vonalra gondoltam, aminek az ideák erkölcsi vonulatát a kereszténység adja.

Ti MINT KERESZTÉNYEK. Nem ti mint FIDESZESEK, ennek eleve nem is lenne értelme, nyilván fideszes segít megválasztani a fideszt. :D Komolyan, mit nem lehet ezen érteni?

A KDNP is egy pár %-ot magáénak tudó kispárt, akire a fidesznek szüksége volt a kétharmadhoz pl, és részben emiatt, részben eleve amiatt váltottak irányt,mert rájöttek, hogy a vakhitű keresztényekkel lehet hatalmon maradni.

2022. okt. 31. 10:12
 80/97 anonim ***** válasza:

"Igen, mert a gyíkemberek "megléte" remek érv. :D"

A gyíkembereket ismét csak te hoztad fel, nem én :)

"A második nem tudom, hogy nem volt tiszta, mivel én is írtam, hogy ez Orbán sokadik kanyara. Az amerikai republikánus vonalra gondoltam, aminek az ideák erkölcsi vonulatát a kereszténység adja."

Hol orbánt, hol a republikánusokat emlegeted, ezért nem tiszta.

"Ti MINT KERESZTÉNYEK. Nem ti mint FIDESZESEK, ennek eleve nem is lenne értelme, nyilván fideszes segít megválasztani a fideszt. :D Komolyan, mit nem lehet ezen érteni?"

Már megint ellentmondasz magadnak. Mi keresztények választottuk meg a Fideszt, közben máskor meg azt írod, tisztában vagy vele, hogy nem minden keresztény fideszes. Nem csoda, hogy nem tiszta nekem, amit írsz, ha te magad is belekavarodsz :D

"A KDNP is egy pár %-ot magáénak tudó kispárt, akire a fidesznek szüksége volt a kétharmadhoz pl, és részben emiatt, részben eleve amiatt váltottak irányt,mert rájöttek, hogy a vakhitű keresztényekkel lehet hatalmon maradni."

KDNP-szavazók gyakorlatilag nincsenek. Ha külön indulnának, bőven 1% alatt lenne a KDNP eredménye.

2022. okt. 31. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!