Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A jövőben csak melegek lesznek...

A jövőben csak melegek lesznek majd a baloldali politikusok?

Figyelt kérdés
Végülis olyan sokan vevők közülük erre az LMBTQ dologra, hogy nem lepne meg, ha egyszer már kinéznék maguk közül, aki nem ilyen és unalmas, konzervatívnak könyvelnék el. Az emberek ingerküszöbét úgyis egyre lejjebb viszik, szóval lehet majd a sima homoszexualitás sem lesz elég, alapból transzvesztitának kell lenni, hogy valaki érdekesnek tűnjön.

2022. okt. 27. 18:09
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/97 anonim ***** válasza:
17%

"Ellenben nekünk el kell fogadni a világ leggonoszabb meséjét, és az aszerint élő, és másoknak ezzel ártó vallásos emberek elborultságait."

Mi a gonosz a Bibliában? Mivel ártunk nektek? Azzal, hogy ha megdobtok kővel, visszadobjuk kenyérrel? Vagy azzal, hogy odafordítjuk a másik orcánkat is?

"De dolgozzunk csak egy 4%-ból, ami az alsó határ."

4%-nál jóval kevesebb, maximum 1%, csak az elfogult felmérések mutatnak ennél többet.

"Bár gondolom te ellene mész mindennek, és szerinted az "LGBTQ" propaganda tesz mondjuk egy meleget meleggé, de ez nem jgy van, és teljesen természetes."

A szexuális beállítottság a neveltetés során alakul ki. A gyerek az elé tett példákat fogja követni, és ha azt hitetik el vele, hogy a homoszexualitás normális dolog, akkor sokkal nagyobb eséllyel válik ő is azzá. Ez józan ésszel belátható. Arról nem is beszélve, hogy ha csak a genetikán múlna, akkor a homoszexualitás már rég kihalt volna, hiszen a mesterséges megtermékenyítés feltalálásáig nem tudták továbbörökíteni a génjeiket. Emellett vannak olyan egypetéjű ikerpárok, akik közül az egyik búzi, a másik egészséges.

2022. nov. 1. 07:19
 92/97 anonim ***** válasza:
37%

Ha mentális beteg vagy, akkor kérlek ne haragudj a hangnememért. Sokadszor kérdezed meg ugyanezt, és én sokadszor válaszolok rá, úgyhogy fel kell tételeznem, hogy valami ilyesmi állhat fel, mert vagy nem emlékszel rá, vagy nem érted meg, amit írok. Bemásolom a korábbi hozzászólásom, ami már eleve egy többedik ismétlés volt:

"Eddig soroltam, mi beteges a vallásotokban. Mindent mondjak el újra? Döbbenetes mennyiségű embert irtottatok ki vele, erőszakkal térítetek, közösségeket rekesztetek ki (melegek, más vallásúak (lásd tízparancsolat)), meg akarjátok mondani, mit tegyen a nő a saját testével (abortusztiltás), milliókat térítetek el tudományos tényektől, mint pl az evolúció (young earth, laposföld, stb), a beteges házasság előtti szexualitás, sőt, egyházi személyként még az azután se mtörténő megélésével ellene mentek a természetnek (ez nem lenne tragédia, csak valakin csattani fog az ostor), évszázadokig megfélemlítésre hazsnáltátok a nép elnyomásával szemben (röpcédulák, stb), az én adómból működnek a hülyeségeitek, de ha a bibliátokat vesszük, akkor rasszista, rabszolgatartás mellett érvelő, azt moralizáló valami, egy közismerten bosszúálló istennel, aki egész emberiségeket irt ki a meséitek szerint. És folytathatnám órákig, csak nincs értelme veled. És mindebből ki tudjátok hozni, hogy mindez a szeretetről és az elfogadásról szól. Te jóságos ég."

De közben ártotok nekünk azzal, hogy megszavaztátok Trumpot, támogatjátok Orbán diktatúráját, ezzel leromboljáték magyarországot (engem pl. sajna az egészségügy miatt ez érint), ártasz kb minden hozzászólásoddal társadalmi csoportoknak, nőknek, sorolhatnám.

A megdobnak kővel, dobj vissza kenyérrel, meg szeresd felebarátaidat elv csodálatos lenne, de ez a fél %-át nem teszi ki az erkölcsileg züllött ideológiátoknak. Ha te úgy döntesz, hogy minden szörnyűséget kiveszel belőle, és eszerint élsz, az remek (minden hsz-eddel bizonyítod, hogy nem), de akkor nem vagy keresztény, mert ez rohadtul nem arról szól, pláne a biblia, ami a legundorítóbb mese, amit életemben láttam, pedig szeretem a meséket, és sokat láttam/olvastam, a legelborultabb grimmben kevesebb a gonoszság.

Igen, gyíkemberek, mindenki hazudik... 4-20% között mozognak a felmérések, az alattit még sosem láttam. És tudod miért reális? Mert az állatfajok többségénél is eközött mozog a nem heterók száma.

És itt rögtön rá is térek rra az orbitális baromságra, amit a végén állítasz, és amihet foggal-körömel ragaszkodtok, mert különben nem lenne értelme semminek, amit írtok (így sincs, csak így nem muszáj belátnotok...). Szerinted az állatokat is a média meg egyéb hülyeségek befolyásolják? A meleg pingvinpár úgy jön össsze, hogy felcsatlakozik a netflixre, és addig nézi, amíg meleg nem lesz? Meg hát nyilván az ókorban sem volt ilyen, de még akkor sem volt szégyen az akkori népeknél.

És nagyon is van értelme. A természetben az állatvilágban elsősorban a kihullott/elárvult fiókák felnevelése. Néhány agresszívebb fajnál ez kicsit túlcsap, a meleg hattyúpárok pl. néha kiüldöznek hetero párokat a gyerek körül, hogy felnevelhessék, de hát a hattyúk tényleg elég brutális állatok.

Persze most nem is csak a propagandát használtad, hanem a neveltetést. Erre eleve nhéz mit mondani, ha szerinted valaki át lehet nevelni úgy, hogy ne az egyik nemhez vonzódjon szexuálisan. Nagyjából az ellenkezőjét érnék el, még nagyobb undort váltana ki belőle, ha eleve nem tetszik. Mintha utálnád da pörköltet, de minden nap pörköltet akarnának etetni veled, csak ez nyilván még mélyebben gyökerezik.

2022. nov. 1. 08:38
 93/97 anonim ***** válasza:
37%
Ja, és az átnevelésről: máig vannak átnevelőtáborok, ami szintén keresztény alapokon nyugszik, és a kirekesztés csimborasszója. Sokszor megpróbálták az undorító féreg vallási fanatikusok, nem sok sikerrel.
2022. nov. 1. 08:41
 94/97 anonim ***** válasza:
0%

"De közben ártotok nekünk azzal, hogy megszavaztátok Trumpot, támogatjátok Orbán diktatúráját, ezzel leromboljáték magyarországot (engem pl. sajna az egészségügy miatt ez érint), ártasz kb minden hozzászólásoddal társadalmi csoportoknak, nőknek, sorolhatnám."

Hol írja a Biblia, hogy szavazz orbánra vagy más liberális politikusokra? És hogy lehet hozzászólásokkal ártani valakinek, pláne komplett társadalmi csoportoknak?

"Igen, gyíkemberek, mindenki hazudik... 4-20% között mozognak a felmérések, az alattit még sosem láttam."

Akárhol jártam, akármilyen környezetben, sehol nem találkoztam 4%-nyi búzival.

"Mert az állatfajok többségénél is eközött mozog a nem heterók száma."

Ez még ordítóbb hazugság, aki ezt elhiszi, az sose látott még állatokat.

"Szerinted az állatokat is a média meg egyéb hülyeségek befolyásolják? A meleg pingvinpár úgy jön össsze, hogy felcsatlakozik a netflixre, és addig nézi, amíg meleg nem lesz?"

Az állatoknál jóval ritkább a homoszexualitás, mint az embereknél, éppen azért, mert nem tudnak Netflixre felcsatlakozni.

"Persze most nem is csak a propagandát használtad, hanem a neveltetést. Erre eleve nhéz mit mondani, ha szerinted valaki át lehet nevelni úgy, hogy ne az egyik nemhez vonzódjon szexuálisan."

Nem egyszer sikerült már, pont az általad negatívumként említett átnevelő táborokban. Vannak róla videók, sok emberen segítettek, és ők teljes életet tudnak élni egy hetero pár tagjaként, némelyiknek gyereke is van.

"Ja, és az átnevelésről: máig vannak átnevelőtáborok, ami szintén keresztény alapokon nyugszik, és a kirekesztés csimborasszója."

Liberálisként nincs jogod kirekesztésről papolni, hiszen ti vagytok a legkirekesztőbb embertípus a világon. Ez a hozzászólásaidból is világosan látszik.

2022. nov. 1. 09:10
 95/97 anonim ***** válasza:
91%

Tényleg bajod lehet a személyragokkal, már sokadszor tapasztalom. "Ártotok" T/2-vel granatáltan nem a bibliára gondolok. :D Hanem rátok, keresztényekre. Ti generáltátok és tartjátok életben azt az ideológiát, amivel Trump nyerni tudott. Ezt is elmagyaráztam többször. Rohadt unalmas.

Nyilván ignoráltál mindent előtte amúgy, mert nem tudsz rá reagálni, mivel natúr tények. :D, mivel idézhetőek a bibliából. :D De kérlek, többször ne kérdezd meg, mert minden alkalommal újra be kell másolnom és unalmas.

Nem erről papolunk? Szerinted miért nem találkozol alsó hangon 4% "búzival" :D Ennire komolyan nem lehetsz sötét. :D Pláne a te környezetedben, ha még tudják is rólad, mennyire középkori felfogással bírsz. :D Alig merik felvállalni magukat, pláne itthon... pont miattatok.

Igen, ez így megy, ha te már láttál 15 szarvast és 20 denevért, akkor átfogóbb képet kapsz az állatvilágról, mint za állatokat 0-24-ben vevő filmesek, ahol világosan látszanak az azonos nemű párok, és ahogy illeszkednek az adott közösségükbe. Utánanézni nyilván nem fogsz, itt hagyok egyet, bár úgysem fogod elolvasni.: [link]

Ha nem szimpi, keress mást, mindenhol le fogják neked írni. Vagy nézd meg mozgóképen, persze lehet, hogy az is CGI, ja.

Forrás? :D :D :D Szerintem most hallasz először a dologról, de már a szakértője vagy. Én is bemondhatom hogy létezik a Magyar Mennydörgő, ettől még nem lesz igaz. Az állatoknál is különböző arányban van jelen, egész kicsitől az egészen nagy %-ig.

"Vannak róla videók, sok emberen segítettek, és ők teljes életet tudnak élni egy hetero pár tagjaként, némelyiknek gyereke is van."

Na ez az undormányotok alja. Belekényszerítetek egy meleg embert egy hetero házasságba, ahol vagy két meleg, vagy egy meleg és egy hetero ember fog élni tagadásban. Ismerek egy ilyen párt, van 2 gyerekük is. Kirakatházasságnak hívják, és egészen borzasztó, a gyerekeknek meg még rosszabb ilyenben felnőni. Nem átnevelitek, hanem olyan szinten kiölitek az önbecslését, hogy elhiszi, hogy ő nem élhet boldogságban, mert amit tesz, az bűn. Förmedvény. Eleve a kirekesztésetekből adódik, hogy egyáltalán beszélhetónk ilyesmiről...

Ja, kirekesztem azt, aki folyamatosan árt mindenkinek.

2022. nov. 1. 09:51
 96/97 A kérdező kommentje:

Tulajdonképpen nincs semmi új a kirakatházasságban.

Heterók jó része is csinálja, megjátsza a boldog családot a külvilág felé és közben orrba-szájba kefél mással. Nem szép dolog ez, de a képmutatás egyidős az emberiséggel.

2022. nov. 1. 10:51
 97/97 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nem mindegy, hogy ezt választották, vagy belekényzerítették őket. Ha valaki ezt választotta, annyira nem tudom sajnálni.
2022. nov. 1. 10:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!