Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A jövőben csak melegek lesznek...

A jövőben csak melegek lesznek majd a baloldali politikusok?

Figyelt kérdés
Végülis olyan sokan vevők közülük erre az LMBTQ dologra, hogy nem lepne meg, ha egyszer már kinéznék maguk közül, aki nem ilyen és unalmas, konzervatívnak könyvelnék el. Az emberek ingerküszöbét úgyis egyre lejjebb viszik, szóval lehet majd a sima homoszexualitás sem lesz elég, alapból transzvesztitának kell lenni, hogy valaki érdekesnek tűnjön.

2022. okt. 27. 18:09
 41/97 anonim ***** válasza:

"Tehát csak úgy lehet erőszakkal téríteni, ha megölnek valakit. Hm. Érdekes. Érdekes. Erőszakkal ráhúzni valakire a saját nézeteid véletlenül sem erőszakos. Nem ám."

Ahogy már írtam, ha hittanra járatni a gyereket erőszak, akkor nem járatni is az. Tudom, hogy te csak kettős mércével tudsz gondolkodni, de attól ez még így logikus.

"Tehát ha nem hiszek istenben, liberálmarxista vagyok."

Ennyire gyűlölni a keresztényeket csak egy elvakult liberálmarxista képes.

"Nem, nem minden keresztény pedofi sorozatgyilkos, mint ahogy nem is állítottam semmi hasonlót. Ha nem tudsz szöveget értelmezni, magadban keresd a hibát."

Abból, amit írtál, ez következik. Ha neked nincs semmi logikai érzéked, az a te bajod. Persze ha lenne, akkor nem lennél libbant.

2022. okt. 28. 14:50
 42/97 anonim ***** válasza:
Kérlek, mutass már rá, hol írtam ilyet, akár félreérthetően is. Nem nagy meló. Egy párhuzam volt arra, hogy ha valaki utálhat egy pedofil sorozatgyilkost a saját erkölcsi iránytűje alapján - ergo joga van hozzá, társadalmilag elfogadottan is - akkor nekem is jogom van utálni olyan embereket, akik a 2-3 kommenttel ezelőtt általam részletezett bűnöket követik el, vagy erősen bűnrészesek benne, mert az én erkölcsi iránytűm ezeket nem engedi meg.
2022. okt. 28. 14:55
 43/97 anonim ***** válasza:
És ja, megerőszakolni is bűn valakit, meg az is bűn, ha nem erőszakolod meg. Tökugyanaz a kettő, nyilván.
2022. okt. 28. 14:56
 44/97 anonim ***** válasza:
49%

"Kérlek, mutass már rá, hol írtam ilyet, akár félreérthetően is."

13:02, utolsó 2 mondat.

"nekem is jogom van utálni olyan embereket, akik a 2-3 kommenttel ezelőtt általam részletezett bűnöket követik el, vagy erősen bűnrészesek benne, mert az én erkölcsi iránytűm ezeket nem engedi meg."

Igen, jogod van álszentnek lenni, vagyis kirekesztőnek lenni és közben utálni azokat, akik szerinted kirekesztőek. Csak éppen nem vall túl nagy jellemre.

"És ja, megerőszakolni is bűn valakit, meg az is bűn, ha nem erőszakolod meg."

Nagyon durva gyűlöletre vall, ha szerinted hittanra járatni egy gyereket egy kategória a megerőszakolással. A saját érdekedben, teljesen komolyan mondom, hogy menj el egy pszichológushoz, mert ilyen szintű gyűlölet nem normális!

2022. okt. 28. 14:59
 45/97 anonim ***** válasza:

Ehh, egy vallásos emberrel sosem lehetett vitázni. Ha az idézett hsz utolsó mondata szerinted azt jelenti, hogy minden keresztény pedofil sorozatgyilkos, arra végképp nem tudok mit mondani, még csak köze sincs a témához.

Mint ahogy a megerőszakolásnak sem. Csak azt fejeztem ki, ha nem követünk el egy erőszakos cselekményt, azt hogy lehet ellensúlynak hozni egy elkövetett bűn ellen? Totál nonszensz.

2022. okt. 28. 15:03
 46/97 anonim ***** válasza:
49%

"Ehh, egy vallásos emberrel sosem lehetett vitázni."

Ahogy egy elvakult gyűlölködővel sem. Egyébként egy szóval sem állítottam, hogy vallásos lennék.

"Ha az idézett hsz utolsó mondata szerinted azt jelenti, hogy minden keresztény pedofil sorozatgyilkos, arra végképp nem tudok mit mondani, még csak köze sincs a témához."

Logika szerint azt jelenti. Az, hogy neked olyanod nincs, nem az én hibám.

"Csak azt fejeztem ki, ha nem követünk el egy erőszakos cselekményt, azt hogy lehet ellensúlynak hozni egy elkövetett bűn ellen?"

Nem így tűnt, de fogadjuk el. Akkor úgy mondom: egy életveszélyben lévő emberen nem segíteni ugyanúgy bűn, mint gyilkolni.

2022. okt. 28. 15:08
 47/97 anonim ***** válasza:

A többi ha hülyeség is, de legalább érv. De az a második bekezdés kegyetlen. Ilyen szinten nem érteni egy leírt szöveget...

Na viszlát. :D

2022. okt. 28. 15:10
 48/97 anonim ***** válasza:
91%

“Ahogy már írtam, ha hittanra járatni a gyereket erőszak, akkor nem járatni is az.“

Lmao az úgy frankó gondolatmenet. Inkább a realitás talaján tartanám a gyerekem ha nem gond, ezek a templomba járó gizda gyökerek valahogy sose a legélesebb kések a fiókban, de még a kanalak között is elvesznek. Plusz ugye a képmutatás, isten mindenkit szeret, kivéve aki máshogy gondolkodik.

2022. okt. 29. 22:46
 49/97 anonim ***** válasza:
Köszi negyvennyolcas, hátha szembesül a hülyeségével, ha nem csak egy ember szembesíti vele...
2022. okt. 29. 23:10
 50/97 anonim ***** válasza:
49%

"ezek a templomba járó gizda gyökerek valahogy sose a legélesebb kések a fiókban, de még a kanalak között is elvesznek"

De nem gyűlölködtök, á dehogy :D

"Plusz ugye a képmutatás, isten mindenkit szeret, kivéve aki máshogy gondolkodik."

Ez nettó hazugság. Isten mindenkit szeret, még a tömeggyilkosokat is.

2022. okt. 30. 06:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!