A jövőben csak melegek lesznek majd a baloldali politikusok?
"De nem gyűlölködtök, á dehogy :D"
Max akkor gyűlölködés, ha fáj az igazság. Felőlem aztán várhatsz a halál utáni létre 5000 ellentmondást ignorálva, engem nem zavar haverom. :D Csak másokat kímélj meg a fénytől meg a helyes úttól, csináld a négy fal között.
"Csak másokat kímélj meg a fénytől meg a helyes úttól, csináld a négy fal között."
Mi keresztények eddig is így csináltuk, ti marxisták/ateisták erőltetitek rá mindenkire a beteges nézeteiteket.
52, ez most trollkodás? Tényleg nem tudom eldönteni, mert egy elvakult vallásos és egy troll között néha lehetetlen észrevenni a különbséget.
Ha négy fal között csináltátok volna, akkor EGYETLEN KERESZTÉNY EMBER ÉLT VOLNA a földön, aki kitalálta. Esetleg a családja. De ti vérengzések közepette vittétek mindenhová, és viszitek is a mai napig, ma már inkább átvitt értelmű vérengzéssel.
"Persze, az ateisták tartottak keresztes hadjáratokat, bántalmaznak mindenkit aki nem hetero, stb stb stb lehetne sorolni a hülyeségeiteket."
A keresztényekre ez múlt időben igaz. Ti jelen időben rekesztetek ki, rosszabb esetben büntettek is mindekit, aki nem ért egyet veletek.
55, még egyszer: az ateizmus egy olyan fogalom, amely az ISTENHIT miatt jött létre. Azt jelenti, hogy valaki nem hisz istenben. Kvázi nem létező ideológia, nem is ideológia. Hogy lehetne ezt ráerőltetni bárkire? Mondj már példát, mert nagyon érdekel. Arra is, hogy büntetik a keresztényeket, kérlek.
Tényleg ugyanolyan, mintha azt mondanám, hogy a rohadt emberek kifúrják a szép hegyeket ásványokért, erre te meg azt, hogy a hegyek a hibásak, mert ott állnak, és ez pont ugyanolyan agresszív.
"az ateizmus egy olyan fogalom, amely az ISTENHIT miatt jött létre. Azt jelenti, hogy valaki nem hisz istenben. Kvázi nem létező ideológia, nem is ideológia. Hogy lehetne ezt ráerőltetni bárkire? Mondj már példát, mert nagyon érdekel."
Elég visszaolvasni mindazt, amit itt összegyűlölködtél.
"Arra is, hogy büntetik a keresztényeket, kérlek."
"Azt vágod, hogy ennek a messze legnagyobb többsége (a te forrásod szerint is) MUSZLIM OSZGÁOKBAN van így? :D Ami meg kb ugyanaz, tehát az, hogy az egyik istenhívő gyilkoássza, vagy fosztja meg az emberi jogaitól a másikat, az még inkább az én igazamat támasztja alá."
Viszont még mindig nem értem, hogy akkor miért csak a keresztényeket gyűlölöd.
"ráadásul am i adónkból megy az egész, ami eleve gusztustalan"
Ennyi erővel mi is panaszkodhatnánk, hogy a mi adónkból kapnak támogatást a muzulmán és a zsidó egyházak, sőt még a hitgyüli nevű szekta is. Emellett még a magzatgyilkosságot is támogatják a mi pénzünkből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!