A jövőben csak melegek lesznek majd a baloldali politikusok?
Kérlek, keresd vissza az erre adott válaszom. Minden vallási INTÉZMÉNYT gyűlölök, le is írtam már neked. De mivel az én környezetemben a kereszténység dívik, a személyes érintettségem nyilvávalóan nagyobb ott.
Igen, panaszkodhattok is, bármelyik egyház baromság. Nem csak a tiétek. z vééégre egy jogos panasz. :D
Ja, nehogy már a nő döntse el, mit tegyen a testével, hanem valami 60 éves politikus férfi vagy vallási vezető. Teljesen logikus. Kívánom, hogy erőszakoljanak meg, és aztán ne engedjék kiszedni belőled a magzatot. Nagy élmény lesz. MEgérdemelnél egy ilyet méhbeültetéssel, ha majd lehetséges lesz, csak hogy lásd, hogy csak ezzel is milyen eszement károkat okoz az egyház.
"Minden vallási INTÉZMÉNYT gyűlölök, le is írtam már neked. De mivel az én környezetemben a kereszténység dívik, a személyes érintettségem nyilvávalóan nagyobb ott."
Értem én, hogy minden vallási intézményt gyűlölsz, de a hívő emberek közül csak a keresztényeket gyűlölöd. Miért?
"Meg hát az abortusznál sem az a kérdés, támogatod-e, vagy nem. Hanem az a kérdés, hogy van képetek azt gondolni, hog bármi közötök van ehhez a döntéshez. Ez 100%-ban a nő döntési joga. Se nem politikai, se nem vallási kérdés."
A gyilkosság valóban se nem politikai, se nem vallási kérdés. Politikától és vallástól függetlenül bűn.
Most komolyan ötödször írjam le ugyanezt? Ennyire sötét nem lehetsz. Nem gyűlölöm a keresztényeket sem, azt a keresztényt gyűlölöm, amelyik árt az embereknek a gyakorlásával. Illetve ugyenzt a muszlimot is gyűlölöm. Nem kéne ártani másik embernek. Pl. nem kéne rákényszeríteni valakit, hogy tönkretegye a saját és gyereke életét, mert mondjuk megerőszakolták és nem mehet el abortuszra.
Rendben, de akkor amikor legközelebb maszturbálsz, az ugyanolyan gyilkosság lesz. Vagy ha óvszerben szexelsz, vagy bármi.
65 én tudod miért utállak titeket álkeresztényeket?
Mert képmutatók vagytok, agresszívak és buták. Csak olyan parancsokat tartotok be a Bibliából ami nektek is kényelmes (nincs olyan keresztény aki ma mindent betart, mert nem lehet összeegyeztetni a modern világgal, így eleve értelmetlen az egész), de másokon kegyetlenül számon kéritek. Beleszóltok mások életébe egy magasabb rendű normalitásra hivatkozva, mert csak így lehet kompenzálni hogy nektek max a túlvilágban való reménykedés marad, annyira unalmas és fos a földi lét.
"Csak olyan parancsokat tartotok be a Bibliából ami nektek is kényelmes (nincs olyan keresztény aki ma mindent betart, mert nem lehet összeegyeztetni a modern világgal, így eleve értelmetlen az egész), de másokon kegyetlenül számon kéritek."
Akárhányszor kérdeztem - akár itt, akár máshol -, senki sem tudott példát mondani arra, hogy keresztény emberek (nem a kormány) beleszóltak volna az életébe a kereszténység nevében.
"Remek példa az abortusz és a gyilkosság (ebben amúgy a férfiak nagy többségben vannak, vajh miért...)"
Ti gyűlölködők hoztátok fel az abortuszt, és már írtam, hogy az politikától és vallástól függetlenül gyilkosság, tehát nincs köze az eredeti témához (mondjuk a vallásnak se nagyon, ha már itt tartunk).
Tehát szerinted egy kormánynak, amely KERSZTÉNYNEK VALLJA MAGÁT, és ennek nevében hoz határozatokat (legyen most példa az USA-Trump rémálomkorszak, itt egyelőre konszolidáltabb a szitu), akkor az nem a kereszténység nevében történt, a keresztény emberek közbenjárásával? Szeritned kik választották meg az adott vezetőt? Ennek a meg nem értéséhez már tényleg olyan sötétség kéne, hogy trollnak hiszlek, mert ilyen nem létezik.
Nem, vallási okokból hiszitek, hogy gyilkosság, mert a nyomorult mesekönyvetekben le van írva. Aki józanul végiggondolja, tudja, hogy pont annyira gyilkosság, mint a maszturbáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!