Az apának is kelljen meghallgatnia a szívhangot? (Ha viszont nem megy el az eseményre, akkor elmarad az abortusz.)
Úgy gondolom, jogos a feministák felvetése, hogy kelljen meghallgatnia az apának is a szívhangot.
Ha azonban az apa nem megy el, akkor értelemszerűen nem végezhető el az abortusz, hiszen mindkét szülőnek traumatizálódnia kell a hang által (már ha van lekiismeretük).
"ha majd nem engeded a spermiumomat a méhed közelébe, akkor nyíghat a szád, hogy ne turkáljak a méhedben. Onnantól viszonr az az én gyerekem is, és nem csak onanntól, hogy megjött a bírósági határozat, hogy mennyi a tartásdíj. Mert onnantól hirtelen apa lesz a férfiből, ezen valahogy nem vinnyognak a feministák."
Ha ilyen fontos neked a spermiumod sorsa, tegyél meg mindent, hogy ne kerüljön a nem megfelelő helyre. Onnantól, hogy TE nem tettél meg mindent, hogy az a sperma ne kerüljön a nő méhének a közelébe, nem tudom, hogy merészel nyígni a szád, ha aztán az a nő másképp dönt a sorsáról, mint ahogy azt te szeretnéd. Nektek mindössze annyi a dologtok, hogy jobban vigyázzatok a spermáitokra. Ha erre sem vagytok képesek, akkor meg ne vinnyogjatok.
Amíg a te testedben van, a tied a döntés. Abban a pillanatban, ahogy átkerül a nőébe, az övé. Ez ilyen végtelenül egyszerű.
„A szexuális zaklatás olyan, szexuális jellegű, nem kívánatos testi, szóbeli vagy non-verbális magatartás, melynek célja vagy hatása egy másik személy méltóságának megsértése, és megfélemlítő, ellenséges, megalázó, megszégyenítő vagy támadó környezet teremtése.”
ENSZ Nőjogi Egyezmény
61- a hozzászólásaidat jelentettem.
61
Én is jelentettelek a Trollkodásért!
X paragrafus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!