Nem az elnevezés a lényeg, hanem maga a tett. A te döntésed következtében elpusztul egy élet. Nem számít, érez-e, tudatos-e, az számít, hogy enélkül a döntés nélkül egy kifejlett ember válhatott volna belőle. Először újszülött, majd kisgyermek, nagy gyermek, végül épp olyan felnőtt, mint te meg én. Ezt a folyamatot szünteted meg már a legelején. A te döntéseden múlik, hogy ez az ember nem létezhet.
Én még egy kismacskát sem tudnék elpusztítani, nemhogy egy emberi lényt! És nehogy azt gondoljátok, hogy csak egy sejtcsomó! Felismerhetően ember, mindene megvan, csak picike.
2022. szept. 18. 13:52
73/131 anonim válasza:
#75 hogy lehet megölni valamit, ami nem képes az életre?
2022. szept. 18. 14:15
74/131 anonim válasza:
74.
Te sem lennél képes egyedül életben maradni valaki termeli neked a kaját, gázt ,... Akkor neked is lehetne annyi?
2022. szept. 18. 14:37
75/131 anonim válasza:
#74 én nem halok meg attól, hogy nem vagyok egy másik ember testében. Az életképesség és az önellátás teljesen más.
Amúgy meg de, életben tudnék maradni, ha nagyon rá lennék szorulva, tudok tüzet rakni, halászni, vagy kaját termeszteni. Nyilván nem lenne olyan kényelmes, de ha muszáj lenne, nem túl tudnék így élni.
2022. szept. 18. 14:46
76/131 anonim válasza:
Akik szerint az abortusz egyenlő a gyerekgyilkossággal, ti komolyan egyenértékűnek gondoltok egy hétköznapi orvosi beavatkozást steril körülmények között, mintha egy csecsemőnek szétzúzza valami elmebeteg a koponyáját? Ha igen, ti betegek vagytok.
2022. szept. 18. 14:57
77/131 anonim válasza:
75.
Gondolom akkor örültél volna amikor kikapartak volna anyád hasából?!
2022. szept. 18. 14:58
78/131 anonim válasza:
#77 akkor konkrétan nem érdekelt volna. És most sem lenne kit érdekeljen. Amúgy nem. Nem bántam volna, mert szeretem anyámat annyira, hogy nem akartam volna, hogy olyan életet éljen, amit nem akar, ha az az én megtartásomat jelenti. A nők nem jókedvükben döntenek az abortusz mellett. Hanem mert nehéz helyzetben vannak. És én ezt nem kívántam volna az anyámnak. Lehet, hogy téged nem érdekelt volna, hogy az anyádnak jó élete van-e, vagy lett volna egy ilyen helyzetben, de engem igen.
2022. szept. 18. 15:04
79/131 anonim válasza:
#79 a gyerekét nem is. Egy pulzáló életképtelen sejtcsomót? Talán. Amúgy nem tudom, nem tűnt fel, de engem sem ölt meg az anyám 😂
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!