91/131 anonim válasza:
#90 van valami, ami megakadályoz a kérdésem megválaszolásában? Vagy az értelmes gondolkodásban? Mert személyeskedni én is tudok. Pláne ha ilyen könnyűvé teszed.
93/131 anonim válasza:
#92 ha ennyire kerülöd a válast, az egyetlen, amire gondolni tudok, hogy te is tudod a választ, miszerint nem összehasonlítható egy 12 hetes embrió és egy kifejlett élő gyerek. Csak ez nem egyezik a primitív világképeddel, ezért tagadod a valóságot. És ez még csak nem is személyeskedés, hanem tény.
94/131 anonim válasza:
Megmondtam, hogy nem tudsz!
95/131 anonim válasza:
Mert egyedül is bizonyítod, hogy igazam van 😂
96/131 anonim válasza:
Szánalmas, hogy úghy röpködtök az abortusra, mint legyek a szrra.
98/131 anonim válasza:
Olvasva a vitátokat, tényleg sikerült bebizonyítani, hogy hülye vagy.
A kismacskát meg ne merd egy humán embrióhoz hasonlítani, te agyilag zokni! Az azonos fejlettségű macskaembrió mellé tedd! Jaa, hogy ezt nem lennél képes megkülönböztetni...?
99/131 anonim válasza:
Gondolom vannak itt ferfi hozzászólok is ha nem akkor én kérek elnézést. Nők vagyunk vhol mindannyian anyai ösztönnel megáldva, a nemünkből adódóan. Higyjétek el h azoknak a nőknek sem könnyű ezt lelkileg megélni akik ilyen olyan okokból nem akarnak gyereket. Fájdalom ez mindenhogyan, hisz ott van bennünk a testunk egy része de van mikor nincs más választás. A véletlen nem kivánt teherbeesések rengeteg esetben nem egészséges magzatot eredményeznek főleg ha az anyuka cigizik, drogozik, iszik gyógyszerezik s még sorolhatnánk. Az ilyen spontán terhességeknél plane a fentiek fényében,beteg babák szuletnek. Ha megsem beteg a baba az életkorulmenyek ahova beleszuletne az a szornyu.Egy beteg ember világra hozása életre szóló felelősség. Soha nem válik le a szűlőről. Ápolásra szorul amíg a szülők meg nem hallnak. Utána rossz esetben megy az utcára ha nincs testvére. Akkor? Kérdem én hol itt az igazság? Keresztény vallasban tudom az életet csak Isten veheti el,de ez csak az emberre igaz a szótárunkban nem az élőlényekre. Magyarországon nincsen eutanázia pedig ez egy létezo dolog a világban. Mert az emberi élet kioltása büntetendő cselekmény. Kérdem én az állatok életének kioltása én mint állatszerető az micsoda? Amikor az idős beteg állatot elaltatjuk a kolykoket megöljük a szaporulat miatt azt minek lehet nevezni? Élőlények ahogy mi is dobog a szìvük az életfunkcióik megegyeznek a mienkével, érzéseik is vannak nem is akármilyen/ a kutya akibe belerugsz az akkor is hozzad ragaszkodik/ ez mi ha nem bűncselekmény? Ja h állatot ne hasonlítsak emberhez. Mert miért nem? Nekik ugyanannyi joguk van az élethez mint nekunk. A sok álszent meg akarja magyarázni h mi miert van. Egy beteg állatnak ugyanugy szenvedes az élet ahogy egy embernek is. Szóval igen ez egy fájdalmas esemény akárhogy is de akkor azok a nők akik nem akarnak gyereket, mi a megoldas?
100/131 anonim válasza:
99.
Ez a hsz. Lesz a 100-adik:
A megoldás: aktus közbeni védekezés lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!