101/131 anonim válasza:
#100 egyik védekezési forma sem 100%, az egyetlen biztos megoldás (a műtét) meg tilos ha nem vagy 40 vagy nyomtál ki 3 gyereket. Én nem akarok gyereket, de abortuszt sem. Hosszú távon a műtét lenne a legjobb. Mégsem végeztethetem el. Miért?
102/131 anonim válasza:
101.
Ki mondta, hogy nem végeztetheted el ?
104/131 anonim válasza:
103.
Ki mondta,hogy Magyarországon kell csinálni?
105/131 anonim válasza:
#104 feltételeztem, ha az abortuszt kell elkerülni, azt mindenhol el lehessen olyan eszközzel, amivel az ember szeretné. Vagy akkor az abortusz minden kérdés nélkül legyen elvégezve. Vagy-vagy.
106/131 anonim válasza:
105.
Leírtam a megoldást!
Most kötekszel vagy csinálod?
107/131 anonim válasza:
Beszarás, hogy még mindig itt veszekenek az idióták. Vagy százszor ki lett beszélve már az abortusz téma de egyesek még ezek után is ezen vitatkoznak.
108/131 anonim válasza:
107.
Nem az abortuszrol van szo hanem a csaj sterilizálni akarja magát
109/131 anonim válasza:
#106 mondom. Miért szól bele az állam, hogy milyen módon kerülöm el az abortuszt?
110/131 anonim válasza:
109.
Leszarom, a megoldást megkaptad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!