121/131 anonim válasza:
116:
akkor szülni miért szülhet egy akár 16 éves is?!
A gyereket végképp nem lehet "visszacsinálni"!
122/131 anonim válasza:
#120 ez a műtét típusától függ. Petevezeték elkötése valóban nem állítja le a menstruációt, de a teljes hiszterektómia igen.
123/131 anonim válasza:
Teljes hiszterektómia??? Meddővé tétel céljából??? Te nem tudod, mit beszélsz! Nincs orvos, aki ezt vállalná. Szerintem törvénybe is ütközik.
Van bármi elképzelésed arról, milyen komoly műtét ez?
Szülési komplikációk, súlyos vérzési rendellenességet okozó mióma vagy rosszindulatú méhtumor miatt végeznek ilyen műtétet, nem azért, mert valaki nem akar gyereket!
124/131 anonim válasza:
121: tiltsd meg nekik a szexet! Kíváncsi vagyok sikerülne-e.
125/131 anonim válasza:
#123 itt Magyarországon valóban nem végeznek, itt semmilyet nem végeznek 40 év vagy 3 gyerek alatt. Külföldön van erre mód, pl Ausztriában. Mellesleg endometriózisom van és PCOS-em, esélyes hogy amúgy sem lehet gyerekem, a menstruáció pedig kín minden alkalommal. Nem értem miért nem végeztethetném el a műtétet, hogy a hónap minden napján ki tudjak kelni az ágyból, mert nincsenek ilyen szintű fájdalmaim. De mivel trombózis hajlamom van, így a tabletta kiesik, az orvos meg csak széttárja a kezét, hogy ez van.
126/131 anonim válasza:
De te így nem meddővé tétel céljából végeztetnéd el, hanem egészségügyi indokkal.
127/131 anonim válasza:
#126 így sem tehetem meg a magyar törvény szerint. Mivel 24 éves vagyok és elvileg termékeny.
129/131 anonim válasza:
Az Egyesült Államokban voltak olyan buddhista szerzetesek, apácák, akik szerint az. Sőt, hallottam az egyik szájából olyan megállapítást is, hogy már az is a gyilkosokat pártolja és már arra is hat a negatív karma, aki egyáltalán aláír olyan törvényt, amit ezt engedélyezi.
130/131 anonim válasza:
A keményvonalas katolikusok szerint meg a buddhisták eretnekek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!