A gyerekgyilkosság csak akkor megvetendő, ha ferdehajlamúságból eredően követik el?
Szerintem a gyerekgyilkost ugyanúgy kezelik,ha pedofil,ha nem.
Ott nem számít,hogy molesztálta is-e a gyereket.
Utána jön a felnőtt ember elleni gyilkosság.Illetve az élet ellenes cselekedetek,pl szervkereskedelem.
Ezután a nemi erőszak,emberkereskedelem.
Ezek után pedig minden más bűntény.
És az a durva,hogy ezeket mind egy helyre rakják.
6:
"Nem igazán jellemző a maffiózókra sem, hogy gyerekeket ölnek."
Nem egészen maffia, de tudom mondani az Árja Testvériséget, mint börtönön belüli szervezetet. Egy dokumentumfilmben láttam, ahogy azt tervezgették, hogy a kinti ellenségeiket családostól megöletik. És egyikük ezért árulta el őket, mert úgy érezte, ez már túlmegy azon, amire ő emberi lényként képes. De ő volt az egyetlen köztük.
"Amennyire én tudom, ha "csak símán" kinyírsz valakit (férfit), akkor amiatt akár király csávóként is tekinthetnek rád a börtönben."
Ne haragudj, nem vagyok járatos a börtönök életében. Én a való életről beszélek, és normális, értelmes emberekről. Én valahogy ilyesmi körben mozgok, és nekem az ő véleményük számít, nem a lecsúszott börtöntöltelékeké.
Mi van? Nehogy már a börtönhierarchia alapján próbáljuk hangolni az értékítéletünket, mert akkor a végén kitaláljuk, hogy a sima lopás vagy a garázdaság tulajdonképpen erény. :D
De hát le is írod a választ. A gyerekgyilkosság minden körülmények között súlyos bűn, instant beutaló a pokolra.
10: Épp ez az. Aki nem betegségből gyilkol nőt vagy gyereket, az ugyanúgy megérdemelné, hogy odabent csicska vagy k*cs*g legyen.
Maffiózók esetében esetleg belejátszhat az, hogy rangjukból eredően nem mernek kötözködni velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!