A gyerekgyilkosság csak akkor megvetendő, ha ferdehajlamúságból eredően követik el?
Kérdező! Nem árt tudni: a gyilkosság kizárólag az indítékól függ - kismértékben. De a tett maga mindenképpen a legocsmányabb cselekmény.
Viszont egy hasonló cselekményt lekövető, torz gondolkodású ember ilyesmiről bárképp gondolkodhat - nem mérvadó. Tökéletesen lényegtelen, hogy egy súlyos bűncselekményért börtönbüntetését töltő személy miként vélekedik erről.
De ha te ezekről veszel példát, az nagyon perverz gondolkodásra vall.
""Amennyire én tudom, ha "csak símán" kinyírsz valakit (férfit), akkor amiatt akár király csávóként is tekinthetnek rád a börtönben."
Én ezt nem hinném,inkább csak jobban félnek olyan embertől,aki képes embert ölni,ami érthető.
Azért a börtönökben nem csak velejéig romlott emberek ülnek,ezt ne felejtsd el!
- Te miért ülsz?
- Mert belecsapott az anyósomba a villám.
- ???
- Hát, én fogtam a nyelét...
A gyerek gyilkosokt semmilyen körülmények közőtt nem szeretik.
A maffia leszámolásos gyerek gyilkosok sem "király csávók",de bevedik őket a tőbbiek mármint az előzőleg lecsukott maffia tagok.
Mert ha velük bh@szakodnak akkor az otthoniakat feltrancsirozzák.
A túszejtők az más abból a szempontból,hogy nem biztos,hogy élve megusszák egy ponton túl már minden mindegy. Akkor már nem csak gyerekek halnak meg hanem minél többen-na az elismerést válthat ki a többi
rabból vagy félelmet. Mint Beyvik (ha így irja) esetében.
Váltság dijas gyerek rablást nem is tudok,csak filmeket.
De a pedóknál minden esetben benne van,hogy előzőleg meg is erőszakolják a gyereket. És akárhogy vesszük egy kisgyerekkel kapcsolatban az emberek többségénél bekapcsol a szülői/védelmező ösztön.
Teljesen erthető,hogy senki nem akarhatja,hogy a büntetés után ujjra szabadon koszáljon egy olyan alak aki a bent ülök gyerekét is elkaphatja.
A bérgyilkosokon és a pszichopatákon kívül, akik indulatból v. tudatmódosító (kábítószer, alkohol)oltanak ki életet, bűntudatuk van, sokszor sírnak, és bánják a tettüket. Nem egy megtér a bőrtönben.
„Nem az egészségeseknek kell az orvos, hanem a betegeknek. Nem az igazakat jöttem hívni, hanem a bűnösöket.”
De, aki nem tér meg, az ő szívét is nyomja valami, düh önmaga (kivéve bérgyilkos, pszichopata) felé, és amikor egy pedofil, gyerekgyilkos az életterébe kerül, az számára egy csodálatos illúzió, mert azt hiszi ő még nála is rosszabb.
"Aki nem betegségből gyilkol nőt vagy gyereket..."
Miért, aki férfit, az nem?
" De ezzel szemben ha jól tudom, azok, akik bosszúból, erődemonstrációból és hasonló okokból ölnek gyereket, nem különösebben vannak megvetve, még talán tekintélyt is élveznek a többi rabtól."
Aki megöl 20 kisgyereket egy gépfegyverrel azt szerinted jobban tisztelnék mint aki csak egyet ölne meg de megerőszakolja???? what?
F. Ferit nem szeretik "pedig ő csak" ölt.
Nem volt erőszak...állitolag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!