Ha egy palesztin szabadságharcos izraeli óvoda mellől indítana rakétát, akkor is lebombázná az izraeli haderő az óvodát, mint ahogy teszi ezt Gázában?
Ma már nincsenek szabadságharcosok, ugyanis Terroristának bélyegzik meg őket. És a média megmondja hogy a terroristák, rosszak, gonoszak, épp ezért gyűlölni kell őket. A terroristákat lelehet lőni mint a kutyákat, hiszen nem illeti meg őket semmiféle jog (nemzetközi hadijog álláspontja). Aki megöli a terroristákat az ünnepelt hős, ő a jó fiú.
Különben azért használta a kérdező a szabadságharcos kifejezést, mert egy elnyomó nép ellen küzdenek a palesztinok.
"Különben azért használta a kérdező a szabadságharcos kifejezést, mert egy elnyomó nép ellen küzdenek a palesztinok."
Igen, mennyivel jobb lenne nekünk, ha az a csúnya, elnyomó izraeli nép nem a Közel-Keleten rontaná a levegőt, hanem gondolna egyet és felhagyna a szegény palesztinok elnyomásával, aztán ideköltöznének mind Európába, hogy minket boldogítsanak.
Hű, de remek lenne...
"Ki gépen száll fölébe, annak térkép e táj,... "
elég csak egy gyanús mászóka, gyanús csoportosulás.
Ekkora fail kérdést. :-D
Mi az, hogy palesztin "szabadságharcos"?
Egy palesztin "szabadságharcos" izraeli óvoda mellöl nem indítana rakétát, hanem ott felrobbantaná magával együtt.
#1 Úgy érted teRRoRista?
Nem. Úgy értem, ahogy írtam, és elfogadott: SZABADSÁGHARCOS, NEMZETI HŐS.
#2. Egy Jobbikos nem rendelkezik ezen zsidó tulajdonságokkal, mint népirtás, gyerekgyilkosságokra való hajlam.
A palesztinok hazája Palesztina, és természetesen támogatja őket, hogy visszakapják apáik, nagyapáik földjét. Nem tudom, mi közük lenne Magyarországhoz. Ostoba feltevés.
#3. Nem Afrikában élnek, hanem Palesztinában, az ő Palesztinájukban. Ha fognák magukat, és Afrikába "alijáznának" akkor természetesen azt sem venné jó néven szerintem senki. De nem teszik, mert nem egy elnyomó, és élősködni akaró nép.
#5. Oda költözzenek, ahol befogadják őket. Szerintem USÁ-ban kaphatnának egy államot, elég szoros a kapcsolat. De ott van az orosz autonóm zsidó terület, nyugodtan használhatnák azt is. Bár ha ilyen egyszerű lenne, akkor béke lenne, és azt ők nem szeretik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!