Ha egy palesztin szabadságharcos izraeli óvoda mellől indítana rakétát, akkor is lebombázná az izraeli haderő az óvodát, mint ahogy teszi ezt Gázában?
a 8. számú revízionistának: Ha ennyire a történelmi királyságok híve vagy, mit gondolsz a Magyar Királyságról? Otthon vannak ott, és katonai ellenőrzés alá vonhatják a területeit a magyarok? Továbbá 40 méteres betonfallal körülzárt koncentrációs táborba zárhatják a jelenleg azokon a területeken élő népeket?
#9: Nem védem őket, csak elítélem az ott zajló holokausztot! Szerintem ez normális emberi reakció. Szerinted talán nem?
Lefejezés? Hát nem tudom, valamiért még megvan a fejem, sőt, úgy tudom, az összes embernek is, aki kint volt a palesztinok melletti tüntetésen. Pedig volt pár palesztin ott. Lehet ez is csak egy mendemonda a sok közül, amit az agymosásra alkalmas embereknek találtak ki?
lefogadom hogy se gazaban,se izraelben nem jart a kerdezo...
en voltam mint MAGYAR TURISTA.
Tudom, azért kérdezted meg ezt hogy bosszantsd az épelméjű embereket. Azért megpróbálok válaszolni -bár kétlem hogy van értelme- próbáld meg kinyitni a füledet.
Először is, régen rossz lenne ha Izrael földjére rakétákat tudnának csempészni, nemhogy onnan lőni ki azokat.
A gázai övezetben meg nincsenek zsidó óvodák. 2005-ben -tűzszüneti megállapodás értelmében- felszámolták az izraeli telepeket. Mert a palesztinok önálló államot akartak. Megkapták.
Utóirat: Szabadságharcos, nemzeti hős, meg nem indít rakétát semmiféle közintézményből. PONT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!