Szerintetek tényleg veszélyben vannak a Magyar Állampapírok?
"37. 20 millió ft-ra."
Aha.
Milyen állampapír az, amelyik évi több mint 10% kamatot ad? Úgy, hogy azt fel is veheted évente? mert még a prémium sem éri el a 7%-ot sem.
"Hiába böfögtök, 200 ezer ingyen pénz, ha itthon tartanám semmi lenne"
„Le style c’est l’homme même.”
Egyébként senki sem írta hogy jobban járnál ha otthon tartanád. Ezek szerint meg sem értetted amikre válaszoltál.
"Infláció meg mindig volt, nem tudom mit kell mindig ezért nyafogni, amikor 3 % volt az infláció, akkor meg adtak 2 % kamatot."
Ha neked mindegy hogy 2% vagy 12 %, akkor egészségedre. Ezzel csak igazolod hogy nem értesz hozzá. Aztán majd meglepődsz, mikor a "megtakarításod" egy használt autóra sem lesz elég.
"Sírjatok csak!"
Senki sem sír. Én legalábbis biztos nem.
A megtakarításomon vettem 3 garázst it a lakópark közelében, könnyedén ki van adva. Az inflációval csak nő az értéke, a bérleti díjat meg emelem amikor akarom. A maradékon vettem eurót meg svájci frankot, az szépen elvan a banki széfemben havi 6000-ért, és csak nő az értéke.
Te nagyon nem értetted meg miről szól ez a topik.
40: hogy jön ki 20 millióból a havi 200 ezer?
Hány százalékon kamatozik a jelenlegi állampapírod?
42-es
Nem fog rá válaszolni, mert egy kamu figura, aki csak álmodozik arról amiről hablatyol.
Havi 1% kamatozás? Biztonságos, legális befektetés, ami évente 12%-ot hoz? Ugye nem kell elmagyarázni, hogy ez mekkora baromság, a valóságtól elrugaszkodott hazugság? Gondolom nem akarod megmondani, hogy KONKRÉTAN mi ez.
Jobban kéne ellenőrizni a trollkodást.
Konkrétan előtted van leírva. Jövőre a PMÁP várhatóan még többet is fog hozni, csak meg kell várni az éves inflációs adatot, mert az lesz az alapja a fordulónap utáni kamatnak, plusz másfél százalék.
De a DKJ már most közelíti a 10 százalékot.
Infláció minden más befektetést is érint, nem csak ezt, szóval ha 50 az infláció, akkor egy évvel később a papír kamata is annyi lesz. Persze bent kell hagyni, ha idő előtt kiveszed, akkor nem lesz akkora nyereség, de ez is minden másnál is kb így van.
2019 óta a prémium papírokra nincs kamatadó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!