Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek tényleg veszélyben...

Szerintetek tényleg veszélyben vannak a Magyar Állampapírok?

Figyelt kérdés
Tudom, senki nem látja a jövőt, de a vélemények azért érdekelnének. Nekem a megtakarításom (kb 3 millió Ft) állampapírban van. Viszont mondogatják, hogy államcsőd lesz, meg nem lehet majd kivenni stb. Ez valós lenne? Meg ennyi pénzt mégis mibe lehet akkor tenni biztonságban? Ingatlanba nem elég. Arany? Részvény? Vagy csak tegyem a párna alá?

#Államcsőd?
2022. szept. 1. 07:21
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
27%
Igen, jövőbelátó vagyok, ugyanis az ország a jelelegi állapotában igen messze van egy valódi államcsődtől. A riogatás az megy, meg a rémhírkeltés, mert kattintásokat generál, de amúgy köze nincs a valósághoz.
2022. szept. 1. 08:58
 12/57 anonim ***** válasza:
81%

Akkor nekem már csak a heti lottó számok maradtak és nincs több kérdésem...

légyszi csak 5 számot, ami tuti, csak ötöt!

2022. szept. 1. 09:00
 13/57 anonim ***** válasza:
15%
Lehet viccelődni, de ha megnézel egy Venezuelát, Argentínát, hogy mi volt ott az elmúlt időkben és még ott sem volt államcsőd, akkor láthatod, hogy nálunk nincs napirenden a kérdés.
2022. szept. 1. 09:06
 14/57 anonim ***** válasza:
76%

Az a legnagyobb gond, hogy olyan szintű a titkositás és a gazdasági állapotunk ismerete, hogy a közgazdászok is csak találgatnak. Igy én inkább hiszek egy Bokros Lajosnak, aki legalább már látott belülről magyar államkasszát, mint valakinek, aki Venezuellával meg Argentinával példálózik.

És az a helyzet, ha csak nem Matolcsy-nak, vagy Vargának hivnak, kötve hiszem, hogy naponta kapsz excel táblákat az államháztartás állapotáról.

2022. szept. 1. 09:10
 15/57 anonim ***** válasza:
30%
És tényleg elhiszed Bokrosnak, hogy államcsőd lesz?
2022. szept. 1. 09:13
 16/57 anonim ***** válasza:
64%
Ha kettőtök közt kell választani, inkább neki hiszek, mint neked
2022. szept. 1. 09:16
 17/57 anonim ***** válasza:
30%
És hogy készülsz az államcsődre? Mikor is lesz?
2022. szept. 1. 09:16
 18/57 anonim ***** válasza:
85%
Nincs Forintban semmim, amúgy se Forintba kapom a fizum, a garázsban áll egy mindig teletankos autó és egy bőrönd a legfontosabb cuccokkal + a határtól 50km-re lakom, igy megvan a legközelebbi útvonal is.
2022. szept. 1. 09:23
 19/57 anonim ***** válasza:
100%
Jah, ellentétben veled, én nem vagyok jós, szal, passzolom, hogy mikor lesz!
2022. szept. 1. 09:24
 20/57 anonim ***** válasza:
22%

Remélem jó nagy tankja van a kocsinak, mert ha államcsőd lesz, akkor Európában máshol se lesz vidám a helyzet, szóval messze kell majd menned. Kár, hogy Bokros sem tudta megmondani, ha már akkora koponya.

Azért majd térjünk vissza az államcsőd kérdésre pár év múlva, hogy megvolt-e vagy sem.

2022. szept. 1. 09:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!