Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Állampapír Plusz. Van...

Magyar Állampapír Plusz. Van másnak is?

Figyelt kérdés

Fényűző, 5%-os kamattal hirdették, most az infláció 10% is várható.

Csak jövőre tudok kiszállni. Megvezetett Orbán?

2022. ápr. 5. 23:29
 1/6 anonim válasza:
94%
Barmikor ki lehet szallni
2022. ápr. 5. 23:31
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem, csak neked van.
2022. ápr. 5. 23:34
 3/6 A kérdező kommentje:
1-es, de akkor még azt az 5%-ot sem kapom meg, nem?
2022. ápr. 5. 23:36
 4/6 anonim válasza:
Nem. Olvass utana.
2022. ápr. 5. 23:39
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem. Első kibocsátás (2019 június). Nem életem legjobb befektetése :D Az akkori piaci környezetben kiválónak tűnt, persze a Covidot meg nyersanyaghiányt meg recessziót meg háborút meg tököm tudja még mit ami ezután jön nem látta senki sem előre, Orbán sem! Én is rühellem, nyugi, hasonlóan érzek, mint te, de reálisan nézve ezt a buktát nem lehet ráhúzni.

Amúgy ki lehet szedni bármikor, annyi hogy a törzstőke (amit beraktál) 99,75%-át kapod csak vissza a kamatokkal növelve, de amikor van évforduló akkor 100%-ot. Ha 2 évnél előbb kötötted szerintem érdemes is, nekem már nem, mert pont az utolsó két évre adja a "kövér" kamatokat. Persze ma már ez is gatya.

2022. ápr. 6. 01:08
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tudom, félévente van egy hét, amikor vissza tudod váltani kamattal. Talán érdemesebb most aranyat venni.
2022. ápr. 6. 02:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!